Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm bátortalan?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy 5 hónapja járunk és megbeszéltem vele hogy mit ne tegyek? Elmondta, hogy nincs tapi(ha megfogom a derekát az is tapi), többször küldtem neki levelet hogy több szájrapuszi esetleg csók kellene. Eddig csak egyszer smároltunk,de szte naon jó volt. Nem vok az a menő fajta, de amikor megkérdeztem tőle hogy tetszem-e neki akkor azt mondta hogy IGEN.

Nem tudom hogy mi a baj? És ő nem az a bevállalós fajta.

Én anon szeretem őt, de valahogyan közelebb kellene hozzá kerülnöm.

Létszi segítsetek... Köszi

2009. márc. 29. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?gondolom még nagyon fiatalok...szerintem ne erőltess semmit, de azt éreztessd hogy vágysz rá h simogasd, csókold őt....de ne legyél követelöző
2009. márc. 29. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

milyen kapcsolat az, ha a lány nem engedi a barátjának hogy hozzáérjen atyaég...

vagy nagyon fiatalok vagytok, vagy netán a lány vallásos vagy mi ez itten kérem szépen? :D

2009. márc. 29. 13:57
 3/5 anonim válasza:
71%
Nem szoktallan jelenseg :)) Ha oszinte lehetek hozzad szerintem nagy a az eselye hogy lany mondjuk "sajnalatbol" van veled...De ez az en meglatom es tapasztalatom 5 honap alatt sokkal tobb minden kellet volna tortenjen.
2009. márc. 29. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Hány évesek vagytok?

Mert lehet hogy még fiatal és fél, vagy pedig tényleg sajnálatból van veled :S

2009. márc. 29. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért bátortalan, mert tippem szerint 14-nél nemigen lehet több...
2009. márc. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!