Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félénk vagyok, bátortalan és visszahúzódó, akkor soha nem lesz barátnőm?
Lehetséges ez?Vagy valakinek így is tetszhetek?Én asszem már elvesztettem minden hitemet. :|
20/F
Legyél kicsit bátrabb! :D
Nekem az ilyen fiúk jönnek be...nem az olyanok mint akik minden nap mással járnak+h egy kezükön meg se tudják számolni h hány csajjal feküdtek már össze...Szal fel a fejjel...és próbál olyan lányokat keresni akik olyanok mint te! :)
19/L
Pfff a 3. válaszolóra ne hallgass...ez csak az ő vélemény...De ettől még vannak olyan lányok akik olyanokat keresnek akik visszahúzódók!!
20/L
én ugyanilyen vagyok, csak 17 és lány. nekem nem volt pasim, mert szórakozni sem járok, nem vagyok fenn interneten sem, suliban is csak néhány barátom van... és én már belenyugodtam, h. sosem lesz, mert én sosem lennék képes arra, h. bárkivel is csak úgy flörtöljek, akkor meg hogy ismerkedhetnéék?! pedig nem vagyok ronda sem (sem pedig túl szép). de ha neked megtetszik egy csajszi, mindig gondolj arra, h. lehet, h. ő is ilyen mint én, és kezdeményezz nyugodtan, bármilyen nehéznek is tűnik. sok sikert.
jah, és még annyit, h. én örülnék ha 1 ilyen fiú lenne az ismeretségi körömben, mint te!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!