Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire labilis?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire labilis? Mit lehetne ellene tennem?

Figyelt kérdés
Sajnos akármi rossz történik velem, amit tudom jól h nem is olyan nagy baj, de nem bírom visszafogni h elsírjam magam. Most pl. a barátom, akivel jól megvagyunk 2 éve, mondta, h lehet h Romániába kell mennie dolgozni, és egy hónapra. Eddig mindig heti 2x találkoztunk, szerdán, aztán szombattól hétfőig. Hát nem hogy elsírtam magam? De mindennel így vagyok. Aztán mondta h mért vagyok ilyen, ő akkor is szeretni fog, és bepótoljuk, neki nem kell más. Nagyon rossz h ennyire érzékeny vagyok. Mit tehetnék?
2011. júl. 5. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg nagyon gyenge az idegrendszered - én is ilyen vagyok, túlérzékeny. Nem tudom, mit tehetnél, erősítsd magad, koncentrálj a jó dolgokra és amikor valami olyan történik, amitől legszívesebben elsírnád magad, számolj el ötig és mondd magadban, h oké kemény gyerek vagyok, nem fogok sírni. Nekem beválik. :)
2011. júl. 5. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de általában csak egy fél hónapig :( A másik felében teljesen normális vagyok. Én sem értem :O
2011. júl. 5. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Na igen, nálam is ez van h van mikor normális vok, de ha vmi rossz történik, kész. NAgyon rossz, a barátom meg mint egy macska, akérmi történik, 2 perc és elfelejti XDXD Nekem is ezt tanácsolta: macskafelejtés XD
2011. júl. 5. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy ez nem megy ilyen könnyen :(
2011. júl. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!