Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiúk a vonzobbak a lányoknak?
Figyelt kérdés
Kövér,macis,vékony2009. márc. 28. 23:45
11/17 anonim válasza:
Én pont fordítva gondolkoztam, mint egyik válaszoló :D Régebben, 14-15 évesen a kigyúrt, babaarcú, vékony srácok tetszettek, mostmár egyértelműen macis, borosta, szőr ahol kell :P :D (20/L)
12/17 anonim válasza:
hát olyan izmos macis.. :D a vékony pasik abszolút nem tetszenek..
13/17 anonim válasza:
Vékony, magas, szálkás, de nem gizmo kigyúrt pózerek. A macisság egy bizonyos kor után szerintem amúgy is előbújik. na szoval magas vékony, de izmos. :D
üdv: Shk.
14/17 anonim válasza:
mivel én eléggé kicsi vagyok:S ezért ne legyen tul magas, max 170, h ne kelljen nagyon pipiskednem:D izmos, de nem felfujt! és legyen férfias, karakteres arca:)
15/17 anonim válasza:
Macis-izmos-husis. Csak vékony ne
16/17 anonim válasza:
Izmos nem jön be, sörhas elmegy, amíg nem hordó és nem gurul. :-D Magas, vékonyabb, de ne én emelgessem őt, hanem ő engem :-D
17/17 anonim válasza:
Szóval a 184centi 105kiló még elmegy a csajoknak??? :):):) Ráadásul borostával??? hohohó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!