Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiúk a vonzobbak a lányoknak?
Szia!
Nekem a magas, vékony fiúk tetszenek, de azért legyen mit megfogni rajta. Se nem túl izmos, se nem girnyó.
-Tündérlány(17)-
Izmos.
Valójában azelőtt nekem is inkább a kis sörhasas, esetleg macis pasik jöttek be, el sem tudtam képzelni, hogy nekem izmos, kigyúrt pasim legyen, mert hogy azok hülye kis majmok, nem férfiasak, üres a fejük stb. Ilyeneket gondoltam. És most egy tökéletes testű párom van...(2x éve folyamatosan sportol) Mikor megláttam a combjait először, azt hittem beájulok. Imádom a testét, ódát tudnék zengeni hozzá, és el sem tudom hinni, hogy nem ez vonzott...
Félreértés ne essék, nem ezért vagyok vele, hosszas látatlan ismerkedésünk volt (nem párkeresési szándékkal) és mikor először szembesültem látványra meg tapintásra egy szép igazi izmos férfi testtel, azt hittem lehidalok olyan jó. Mindenütt feszes, domborodó kemény izmok mikor magához ölel... húúú. Ráadásul igazi kedves, törődő, humoros, megértő férfi...
Azóta ez az ideálom. Bár el sem tudom képzelni, hogy nem a mostani párom legyen a párom, de ha úgy alakulna, ő utána nem hiszem, hogy vonzana egy pocak, az összedörzsölődő combok, a lomha mozgás, vagy a másik véglet, a spagetti-tészta vékonyságú kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!