Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik fiúk a vonzobbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiúk a vonzobbak a lányoknak?

Figyelt kérdés
Kövér,macis,vékony
2009. márc. 28. 23:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Izmos :)
2009. márc. 28. 23:47
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Vékony, de ne legyen gebe. És ne túl izmos. Nekem ez jön be, másoknak meg más...
2009. márc. 28. 23:50
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
macis. férfias sörpocakkal, amit lehet simogatni meg gügyögni hozzá :)
2009. márc. 28. 23:51
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
ahány nő annyi igény.vannak azért csomópontok,de ezek a férfiak sem érvényesek minden nőre
2009. márc. 28. 23:54
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Első válaszoló vagyok...személyes véleményt irtam,ti meg lepontoztok,hát szép :)
2009. márc. 28. 23:57
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Nekem a magas, vékony fiúk tetszenek, de azért legyen mit megfogni rajta. Se nem túl izmos, se nem girnyó.

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 28. 23:59
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Izmos.

Valójában azelőtt nekem is inkább a kis sörhasas, esetleg macis pasik jöttek be, el sem tudtam képzelni, hogy nekem izmos, kigyúrt pasim legyen, mert hogy azok hülye kis majmok, nem férfiasak, üres a fejük stb. Ilyeneket gondoltam. És most egy tökéletes testű párom van...(2x éve folyamatosan sportol) Mikor megláttam a combjait először, azt hittem beájulok. Imádom a testét, ódát tudnék zengeni hozzá, és el sem tudom hinni, hogy nem ez vonzott...

Félreértés ne essék, nem ezért vagyok vele, hosszas látatlan ismerkedésünk volt (nem párkeresési szándékkal) és mikor először szembesültem látványra meg tapintásra egy szép igazi izmos férfi testtel, azt hittem lehidalok olyan jó. Mindenütt feszes, domborodó kemény izmok mikor magához ölel... húúú. Ráadásul igazi kedves, törődő, humoros, megértő férfi...

Azóta ez az ideálom. Bár el sem tudom képzelni, hogy nem a mostani párom legyen a párom, de ha úgy alakulna, ő utána nem hiszem, hogy vonzana egy pocak, az összedörzsölődő combok, a lomha mozgás, vagy a másik véglet, a spagetti-tészta vékonyságú kisfiú.

2009. márc. 29. 01:16
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
elősször is legalább legyen 1.80 magas, és kifejezetten előny ha mackós
2009. márc. 29. 05:14
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
macis, legyen macis, vagy olyan amilyenek ő jól érzi magát:D
2009. márc. 29. 10:28
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a magas, nem túl vékony de nem is dagadt :D fiúk tetszenek. Az sem tetszik, ha egy pasi túl izmos..
2009. márc. 29. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!