Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra a barátnőtök a legszebb vagy csak ez egy másik jól betanult szöveg?
Biztos úgy van, ahogy te azt eldöntöd, túl megerőltető lenne elfogadni, hogy sokféle ember van sokféle gondolattal.
Azt meg pláne, hogy nem minden ember érzéketlen köcsög, és képes valami szépet komolyan is gondolni. Ha azt mondom, hogy nekem _tényleg_ a barátnőm a legszebb, és korántsem csak a külseje miatt, azt elhiszitek? Gondolom jópáran nem. Csakhogy ez marhára nem attól függ, hogy elhiszitek-e.
Ma ilyen pszichodiktátorok napja van a gyiken?
Én lány vagyok,természetesen a páromat szépnek találom,és mindigis annak találtam:)
Van az a dal,hogy az aki szép az reggel is szép:) Mikor hozzászoksz valakihez,látod reggel álmosan,fáradtan munka után ...másabb képed van rólla.Elmegyek egy szorakozó helyre,ott van egy nagyon szép kinézetü pasi,biztosan megnézem:) De attol függetlenül még maradsz a TIED mellet:) Ez olyan megmagyarázhatatlan dolog. :) nekem volt egy barátom,akivel úgy ismerkedtem meg ,hogy kinézetre egyáltalán nem tetszett,rengeteget beszélgettünk és végül belementem,hogy randizzunk:) Nem tudom,hogyan de teljesen megváltozott a róla alkotott képem.Pedig tudtam,hogy nem az esetem,nem az én ideálom,de azután megváltozott. Nagyon tetszett és beleszerettem! Sok barátnőm csodálkozva nézett,hogy mi történt velem.:)Ez a szerelem. Szerintem attól,hogy a barátom épp megnéz egy pláza cicát,aki valóban szerintem is nagyon csinos és vonzó,még nem fogok elkeseredni...És szerintem senki se tegye:) A te kezed fogja,nem az övét:)
ez csak egy hülye betanult szöveg.
volt egy nálam 2 évvel idősebb barátom és folyton azt mondogatta hogy mennyire szép vagyok meg minden,de amikor szakitottunk,már rusnya voltam -.-"
bár nem általánositok,lehet hogy valaki tényleg ezt gondolja.
a barátnője szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!