Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fojtsam el a vágyam iránta? Nem akarok semmi hülyeséget tenni.
Szóval van egy srác, aki iránt nagyon erős vonzalmat érzek. Inkább fizikait, komoly kapcsolatot nem igazán tudnék vele elképzelni. Eddig nem is lenne probléma, de nekem van barátom, akit nagyon szeretek és soha nem akarnám megcsalni, mert tudom, ha megtenném, borzasztóan szenvednék utána. De így meg ettől a vágytól őrülök meg, hogy akárhányszor meglátom, meg akarom érinteni, beszélni akarok vele, azt akarom, hogy rám figyeljen.
Hogyan verjem ki a fejemből? Már egyébként többször is volt köztünk valami, még a mostani barátom előtt. Nem akarom átverni a barátomat.
Köszönöm a válaszokat!
Én is hasonlóan érzem magam.. Nagyon zavaró.
4évig tetszett egy fiú, fizikailag és minden féleképp is nagyon vonzott. csak hihetetlenül zárkózott volt így lemondtam róla. aztán egy éve összejöttem a mostani barátommal... Erre egy hónapja meg elkezdtem beszélgetni ezzel a zárkózott fiúval, mert rám írt... és azóta is beszélünk.. És csupa hétköznapi dolgokról beszélünk, szóval barátom is bármikor elolvashatja. Még is.. emiatt egyfolytában vele álmodok... stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!