Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen rám van akaszkodva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen rám van akaszkodva, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom elvárja, hogy minden szabadidőmet vele töltsem, és képtelen elfogadni, hogy vannak barátaim és családom, és velük is szeretnék foglalkozni. Ha valamikor találkozni akar velem, nekem meg épp programom van, mindig megkapom, hogy biztosan nem is szeretem, különben inkább vele lennék. Volt már emiatt több vitánk, mindig megígérte, hogy abbahagyja ezt, de mégis mindig elölről kezdi. Szeretem őt, de már kezd elegem lenni ebből a viselkedésből, mit csináljak?
2009. márc. 28. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Adj ultimátumot. Mondd neki, hogy tényleg eleged van ebből, úgyhogy döntsön: vagy komolyan változtat a magatartásán, vagy elhagyod, mert a család és barátok IS fontosak az életedben, nemcsak ő. Ha ezek után se változik, akkor add ki az útját. Hisztis pi*sa, hiába van farka :P (Az én barátom is ilyen volt egy időben.)
2009. márc. 28. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb ha leülsz vele beszélni.Pl. így: Xy,tudod,hogy nagyon szeretlek,és tudom,hogy te is szeretsz.Van egy dolog,amit meg kell beszélnünk,mert ez engem zavar.Szóval,tudom,hogy szeretsz,de ez nem azt jelenti,hogy mindig eggyütt kell lennünk.Kérlek értsd meg,hogy vannak barátaim/barátnőim akikkel szeretnék eggyütt lenni megbeszélni a pasi/csajos dolgokat.Van egy családom akit nagyon szeretek és ők is szeretnek engem,velük is szeretnék találkozni,beszélgetni.Az,hogy másokkal is találkozok,nem azt jelenti,hogy nem szeretlek.Ha elmegyek a barátaimmal/barátnőimmel Te is elmehetnék a barátaiddal/barátnőiddel dumcsizni.

A / jelek azért vannak,mert nem tudom,hogy fiú vagy lány vagy,tehát értelemszerűen ha lány vagy barátnőid,ha fiú barátaid.:)

Ha így nem érti meg,talán beszélj anyukáddal,hátha tud tanácsot adni.Bár szerintem ezek után megfogja érteni.

Sok sikert,remélem sikerült megbeszélned Vele!

14/L

2009. márc. 28. 16:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Második: Lány vagyok, barátom van, nem pedig barátnőm :) Mellesleg először pont így próbáltam beszélni vele, arra azt mondta, hogy szerinte a szerelemben áldozatokat kell hozni, és ezért ő is tök ritkán van a haverjaival. A család mondjuk neki más, mert ő a szüleivel és a tesóival lakik, én meg koliban, és ritkán tudok hazautazni, úgyhogy az érthető, ha nem tudja, milyen távol élni a családtól. De azt hiába mondom neki, hogy attól, hogy más emberekkel is foglalkozom, nem szeretem őt kevésbé.
2009. márc. 28. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:

hát ezt kéne megértetni vele ahogy leírtad! de hát ha ennyire gyenge akkor elkéne gondolkodtatni őt is a dolgon....

mondhatnám h találj ki programokat meg elfoglaltságokat akár igaziból is heti 1-2 alkalommal h ahhoz is hozzászokjon h másokra is szakitanod kell némi időt...

2009. márc. 29. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!