Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen? Párom nem mondd nekem semmit!
Figyelt kérdés
Nagyon szűkszavú az tény, de számomra elég fontos dolgokat nem mond. Ha nem kérdezek rá konkrétan, akkor hallgat. Most is 4 nap után derült ki, hogy az egyik munkatársnője kikezdett vele, el akarta kérni a számát, találkozni akart vele. Szerintem ez azért elég hírértékű! Megkérdeztem, hogy miért nem mondta, azt mondta erre, hogy "nem tartotta fontosnak". Mindig ezt csinálja, úgy kell belőle mindent kihúzni. Komolyan, valami székely viccre emlékeztet sokszor!:)2011. júl. 4. 10:58
11/15 anonim válasza:
ma 11:16
Előző vagyok. Az enyém nőkkel is. Sőt, velük még jobban. Még az idős nénikékkel is megáll az utcán pletyizni. :D
12/15 anonim válasza:
A férfiak átlagban nem a kommunikációs készségükről híresek, ellentétben a nőkkel.
13/15 anonim válasza:
Ezt én sem tartom hírértékűnek, előfordul az ilyen.Én se mesélek el minden hapsit aki ki akart kezdeni velem.Hacsak nem valami nagyon vicces módon történt
14/15 anonim válasza:
Egyik fftipus sem jó sem a bőbeszédű /sok beszédnek sok az alja/ sem a szűkszavú /valamit titkol/.
Nem minden ff ilyen. Van, amelyik megtalálja az arany középutat.
15/15 anonim válasza:
egy nőnek minden fontos,a férfinak ennek max 10%-a. egy ilyen "hírt" meg miért kéne pont neked elmondania? sztem hagyd,ami fontos azt úgyis elmondja. ő ilyen és kész. azzal csak az agyára mész h folyton kérdezgeted és elvárod h mindenről beszámoljon,a férfiak ezt nem szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!