Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen? Párom nem mondd nekem semmit!
Figyelt kérdés
Nagyon szűkszavú az tény, de számomra elég fontos dolgokat nem mond. Ha nem kérdezek rá konkrétan, akkor hallgat. Most is 4 nap után derült ki, hogy az egyik munkatársnője kikezdett vele, el akarta kérni a számát, találkozni akart vele. Szerintem ez azért elég hírértékű! Megkérdeztem, hogy miért nem mondta, azt mondta erre, hogy "nem tartotta fontosnak". Mindig ezt csinálja, úgy kell belőle mindent kihúzni. Komolyan, valami székely viccre emlékeztet sokszor!:)2011. júl. 4. 10:58
1/15 A kérdező kommentje:
*mond, bocsi
2011. júl. 4. 10:58
3/15 anonim válasza:
Nem mind ilyen. Mi mindent megbeszélünk egymással
4/15 anonim válasza:
Ez lehet,hogy csak neked hírértékű,neki nem.:)Lehet,hogy csak nem akar ilyen apróságokkal idegesíteni.
5/15 anonim válasza:
Így virtuálisan fogjunk kezet. Most kacagtam egy jót saját magamon, de a kérdést én is kiírhattam volna. Csak nálunk az ex akart visszamenni hozzá. Véletlenül tudtam meg. Én is azt a választ kaptam, hogy "nem tartottam fontosnak, el is felejtettem". Aztán egy darabig mindennap rákérdeztem, hogy "te figyelj, esetleg ma nem akart visszajönni az ex?"
7/15 A kérdező kommentje:
De a férfiakról amúgy is az van elterjedve, hogy kevesebbet pletykálkodnak. Lehet, hogy ez neki már pletykaértékű lett volna:D
2011. júl. 4. 11:12
8/15 anonim válasza:
A férfiak is pletykásak. Egymás közt. Nőkkel nem.
43/F
9/15 anonim válasza:
Lehet, hogy azért is nem mondta el, mert nem akart idegesíteni és ezért nem tartotta úgymond fontosnak.
10/15 anonim válasza:
Nem. Az enyém pl. nagyon is bőbeszédű. De nem csak velem, társaságban is. Ő beszélget mindenkivel úton-útfélen, sőt pletykál, mindenkiről tud mindent. Én inkább csendesebb vagyok, néha túl kuka is.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!