Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy ilyen helyzetben mit lehet (ett) tenni? Ez igazából szörnyű! Elmebetegnek hitt, és hogy játszom vele.
Bár már nem ma történt, azóta sem tudtam igazán feldolgozni.
Volt egy lány, akivel szerettük egymást, de beleszólt a környezete, és még sokan mások.
Tényleg, őszintén, mindenkinél jobban szerettem, rajongtam érte, örült neki, minden szép és jó volt.
A problémák ott kezdődtek, hogy néha eléggé bizonytalan volt, nem értett dolgokat, és azokhoz fordult, akik engem utáltak, mint a sz*rt.
Mivel volt egy kis korkülönbség köztünk, (kb. 10 év) ezért elkezdtek jönni a negatív találgatások, teóriák.
Hogy lúzer vagyok, és csak azért van szükségem ilyen fiatal lányra...
Meg akarom fektetni, egyértelműen látszik.
Vagy hogy igazából nem is szeretem, csak szórakozom.
Nem szeretem, csak unaloműző, és élvezem, hogy valaki odavan értem.
A legmerészebb az volt, hogy egy pszichopata vagyok, és valami beteges játékot űzök vele.
Sőt, mások egyenesen azt mondták, hogy hazudok, és aki ennyire szeret, az nem normális, az elmebeteg.
És ez rosszabb lett, hónaporól-hónapra, egyre meredekebb dolgokat mondott, és Nekik hitt, Nekik adott igazat.
A végén már konkrétan bántott és kínzott, mert valami beteges teóriának hitt a sok közül, direkt káromat akarta, és a kedvességembe, őszinte szavaim mögött mindig keresett valami aljas, gonosz szándékot.
Most el tudjátok képzelni ezt a helyzetet? Szeretsz egy lányt, őszintén, és a lány, mások hatására, beteges téveszmék és gondolatok, pletykáknak köszönhetően kínoz, élvezi a szenvedésed, és nem hisz Neked.
A végén már olyan bajba sodort, hogy hajszál választott el a pszichiátriától, és Ő csak röhögött, mondván, hogy aki ilyen gonosz, az megérdemli sorsát.
Mindeközben az egyetlen bűnöm az volt, hogy őszintén szerettem.
Le nem írhatom azt a kínt, amit át kell élnie egy olyan embernek, akinek a szívében, a másik iránt csak szeretet van, kedvesség, rajongás, és tényleg, jószándék, a másik pedig mindenbe negatív, gonosz tettet magyaráz, és direkt bántja, direkt sportot űz abból, hogy tegye a másikat tönrke.
A kérdés: miért tehette ezt?
Másik: Volt-e valaki hasonló helyzetben?
Harmadik: hogy lehetett volna hatni rá? Hogy lehet valaki ennyire agyhalott, hogy másoknak hisz, és nem annak, aki szereti, és akit szeret(ett)?
Utolsó: miféle élvezetét lelik azok, akik így tönkretesznek egy kapcsolatot?
Mindenesetre elég kegyetlen dolog az, hogy ha az őszinte szerelem, szeretet, szavak nem elég ahhoz, hogy higgyenek Neked.
A tettek, az, hogy kiállsz és segítesz a másikon, szintén nem elég.
Akkor mi számít?
Az a legfurább, hogy pont Ő mondogatta nekem, hogy soha nem volt még egy ilyen ember, akivel ennyire egy hullámhosszon volt, stb.
Hasonló a gondolkodásmód, és egyebek, aztán jött egy törés, és már nekik hitt. Mondjuk, nagyon pozitív dolog lehetett, hogy egy "közel sem haverom" kiadta haveromnak magát, és mondott minden gennyeset rólam, amik nem igazak.
Egyébként akik találták ki rólam a meredekebbnél meredekebb sztorikat, azok az Ő ismerősei voltak...
Tipikus "jajj, olyan naív vagy, hidd el, én ismerem a fajtáját!" dumákkal bombázták, lányok, srácok is, vegyesen. És nem, nem beszéltek velem, csak a lány mesélt/ajnározott engem, Nekik.
Lehet benne valami. Volt nemrég egy nem szokványos kapcsolatom, azaz nem az a "megtetszik - összejövünk - lefekszünk - összebútorozunk" kapcsolat, hanem kicsit borult a sorrend. de ez hosszú, majd ha leitattok elmondom, de nem lényeg.
Már meginghatatlannak éreztem a kapcsolatunkat, mikor bemutatott engemet az egyik barátnőjének, és onnantól minden egyre rosszabbra fordult. Jelenleg fél éve nem beszélünk. Már nem is keresem.
34/F
A válasz megírásának időpontja: ma 10:50
Menj inkább te az anyádba te telibeszart búvárruha!
Ki kérdezett téged te SZAR?
11:40 Két regisztrációval cigánykodsz itt,te faszfacsaró kis senki?
Ez ám az életpálya,gratulálok.:D:D:D:D
Hát ez nem nyert szarh_ázikám!
:D
De jó a képzelőerőd!
Csak nem bírom az ilyen sza_rfaszú kis csicskákat mint amilyen te vagy, hogy valaki ír valamit, és jön egy ilyen kis csíra és nekiáll anyázni!
Nem is ismered a válaszolót, vagy kérdezőt stb., de anyázol itt noname!
Ez az igazi keménység nyomikám!
Látom,már az összes regiddel szavaztál magadra
te no life gyökér!
XDDD
Már megint mellé tarfáltál!
Egy regisztrációm van, azzal saját magamra nem tudok szavazni!
De tippelgess még, én addig is jól szórakozom kiskancsó!
Persze..biztos pár szöcskefejű jobbágy k*rva szavazott
a "búvárruhás"szövegedre,nem?
Ne hintáztassál már,ebből már úgysem jössz ki jól
te gaj búza..:D
Búza az anyád, kiskancsó, húzd le magad a vécén!
Amúgy biztos valami cigány kőművestanonc vagy aki erősnek érzi magát a téglapakolástól!
Ja, és pörgesd még magad, nagyon vicces!
De azért tetszett a búvárruhás dolog, látom!
:DD
Azért kíváncsi lennék hány éves vagy tanyasikám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!