Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3év után szakítani akar de én nem tudom elengedni?
1/12 A kérdező kommentje:
a beszélgetésünk vége az lett hogy kiborutam és elköszönt de megkértem hogy ne menjen el mert úgy sokkal rosszabb elviselnem ezt az egészet.és msot végül megint együt maradtunk,lehet még ebből normális kapcsoat ha változtatok azon amiket mondott hogy probléma?
Ne legyél kapcsolatfüggő. Ne legyél vele, ha nem vagytok szerelmesek! Az biztos, hogy nem vagytok. Egyszerűen csak függesz tőle, kell neked valaki, aki miatt biztonságban érezheted magad, de ez csak szimpla vergődés. Szakíts most, mert ebből jobb már nem lesz, kár hitegetni magadat. Utána feküdj neki és építsd fel az önbizalmadat, legyél érett, a korodhoz méltóan értelmes nő és ne hagyd magad megvezetni legközelebb, még ha olyan mézes mázas is minden!
2011. júl. 4. 09:49
3/12 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy nem megszokásból vagyok vele mert azt érezném én szerelmes vagyok és ő is szeret csak oyan se veled se nélküled kapcsolat lett. és nem tudom mi lenne jó megoldás
Nem azt mondom, hogy megszokás. Inkább csak annyi, hogy inkább vagy vele, még ha nem is olyan jó, csak legyen valaki. Ez a se vele se nélküle dolog nem takar jó kapcsolatot. Szerintem ne vedd el magadtól sem, meg tőle sem az időt. Keressetek olyat, akivel boldogok lehettek!
2011. júl. 4. 10:27
mintha én írtam volna...kur.va sz@r..
tanácsom nincs..még nekem sem oldódott meg..
2011. júl. 4. 10:57
Detto, ugyanebben vagyok... képtelen vagyok megoldást találni, de olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy... viszont én is úgy vagyok vele, hogy akarom a párom és nem megszokás vagy függőség... egyszerűen nem hagy nyugodni a tudat, hogy együtt terveztünk és egy apróságon csússzon el bármi is.
De ezeknek a problémáknak mélyebb gyökere van, erre kell fényt deríteni. Az esélyt nem szabad veszni hagyni, viszont ha le tud ülni az ember megbeszélni a dolgait akkor mindent ki kell mondani. Mindent. Az talán segít.
2011. júl. 4. 17:44
7/12 A kérdező kommentje:
éjjel nappal bőgök,ezen kattog az agyam egész nap hogy mit tudnák még változtatni,csak közben az is idegesít h olyan mintha megalázkodnék neki,meg nem akarom hogy sajnálatból legyen velem,vagy megcsaljon bár azt nem tenné annyira már ismerem,de abban biztos vagyok h nm akarom elengedni,főleg úgy hogy szeretjük egymást,mindig azzal jön hogy lehet hogy aztán a különlét rádöbbenti arra hogy mennyire hiányzok neki és újra összejövünk,erről mindíg az jut eszembe hogy lehet csak egy kis szünetet akar így 3 év után aztán rájön hogy mit akar...meghogy ha szakítunk szeretne velem jó barátságba maradni h néha megkeressük egymást h mivan a másikkal,de ez a tudat engem megöl,mindíg ha megkeresne azon reménykednék hogy talán újra összejövünk...:(
Az én véleményem, hogy ha az egyik fél nem érzi jól magát egy kapcsolatban, akkor annak csak egy jó megoldása van: meg kell beszélni a dolgot és belátni, hogy vége van. Minden más csak fájdalomhoz, szenvedéshez vezet.
Ha pedig sikerül lezárni a kapcsolatot, akkor el lehet kezdeni újra élni az életet.
Nem könnyű, de ez van.
2011. júl. 6. 10:38
Én azt mondom, hogy mindaddig, amíg mindketten azt érzitek, hogy piszkosul szarul esne, ha a másikat mással látnátok kézen fogva, ölelkezve, csókolózva, addig ez nem megszokás, nem szimpla szeretet, hanem szerelem, még ha nagyon halovány is már.
2011. júl. 6. 10:40
mink 10 evig csinaltuk ezt volt parommal
most mindketten hazasok es boldogok vagyunk de nem egymassal
2011. júl. 6. 10:58
Kapcsolódó kérdések: