Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelente az hogy félek beléd szeretni?
Van egy lány akivel már nagyon régóta ismerjük egymást. Átsegítettük egymást sok nehéz pillanaton: Már mint ilyen: szakítás meg ilyeneken. És már kb egy éve nagyon megtetszett nekem és akkor pont volt fiúja. És akkor abban maradtunk hogy barátok vagyunk. Na de azóta már többször taliztunk stb... És a legutóbbi talin beszéltünk vele és ilyen mélyebb dolgokrol valahogy előjött az kettőnk dolga!!! És kérdezte tőlem hogy szerelmes vagyok e még belé én mondtam neki hogy nem!!! csak tetszik mert? Azt mondta rá hogy a szemem mást mond kérdeztem mitt mond? azt mondta azt látja a szememben hogy még mindig szeretem! és ez valamilyen szinte igaz is! de én azért mondtam neki hogy nem mert hogy van fiúja és azt hittem szereti!! meg próbáltam elfelejteni de nem tom egyszerűen! és akkor elkezdett bújni hozzám!! megcsókolt!!! és és meg rendes csókott akartam de ő nem csak sima szájra puszit!!! és elkísértem haza és közbe beszéltünk újra a kettőnk dolgáról és akkor azt mondta hogy nem szereti azt a srácot! de azt mondta hogy fél belém szeretni! de nem tudom hogy értelmezem ezt??
arra gondoltam hogy azért mert hogy attól fél hogy elkezdenénk járni belém szeretne nagyon és fél már a szerelemtől a sok csalódás után?? vagy még arra gondolok hogy a fiú mellett van neki másik fiúja. azt mondta a sráccal csak azért van mert a srác mindent megvesz neki! és tudja hogy ha velem elkezdene járni akkor nem lehet más mellettem neki! de aztán aztán megkérdezte hogy nincs-e kedvem buliba menni vele?? mondtam neki de volna megbeszéltük hogy jövőhét utáni hétvégén megyünk!! most ezt az egy mondatot nem tudom megfejteni!
normális válaszokat kérek köszi előre is!!!
Hát biztos nincs kibékülve a helyesírásoddal, és azért fél beléd szeretni... :)
De komolyra fordítva a szót: Ha valaki azt mondja, hogy "félek beléd szeretni" - az már beléd szeretett, max még nem biztos benne, hogy akar-e kapcsolatot. De általában "járás" lesz a vége.
10:27 vok
Igen összejöttünk..együtt is voltunk 8hónapot de az elején úgy voltam Vele,hogy csak megtudom változtatni a véleményét és elfogadja azt,hogy belém kell szeretnie...de nem így lett..vagyis direkt ugy formálta az eseményeket,hogy ne tudjon belémszeretni..pedig állítása szerint én lennék neki a tökéletes..
Viszont szerintem Nálatok az a helyzet,hogy a csaj még nem szerelmes beléd,talán csak érzi hogy az tudna lenni és 1 hajszál választja el...de fél 1 újabb csalódástól amit én meg is értek..és még ő sem tudja pontosan,hogy mit is akar..de te elmondhatnád Neki,hogy te tényleg szeretnél vele 1 komoly kapcsolatot és csak próbáljátok meg..ha meg egymásba szerettek akkor meg már megérte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!