Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam a családommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a családommal és a barátnőmmel, hogy én már a fiúkat szeretem? (én is fiú vagyok)

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 15:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
sajnos lehet én is meleg vagyok nem tom mert nem éppen volt még barát.nőm fúú nem tom hogy jó dolog ha elmondom mert ha igen rosszul járhatsz én már csak tom mert én láttam egy fiút aki meleg volt nem is szégyelte nem is tagadta egyszer meg összeverték és azóta én inkább próbálom magamat távoltartani másoktól ne hogy kiderüljön nah mindeggy NE MONDD EL!!!!
2009. ápr. 3. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!