Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit fura embernek is lehet barátnője?
Sziasztok!
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy nekem is lehet-e valamikor barátnőm. 21 éves vagyok és nem vagyok könnyű eset, valószínűleg van egy enyhe aszperger-szindrómám. Az olyan mint az autizmus, csak nem olyan vészes.
Sokszor nem értem meg az emberek érzelmeit, szerintem furcsán viselkednek. Azt sem értem, hogyan alakulhat ki egy olyan, hogy "én most járok valakivel". Ezt sohasem értettem. egy fiú meg egy lány, akiket ismerek, egyszer csak "járnak". Egyik napról a másikra. Mintha csak magától jönne, de velem nem történnek ilyenek.
Pedig vannak barátaim, szoktam beszélgetni mindenféléről, nem szoktam a terhére lenni a többieknek. Néhány lány mondta is, hogy aranyos vagyok. Nem vagyok biztos, hogy iróniával mondták, vagy tényleg úgy gondolták. Nem vagyok jó az ilyesfajta dolgok megállapításában. Nem is tudom, hogy mit kéne csinálnom, ha mondjuk megbizonyosodnék róla, hogy komolyan gondolták.
Igazából nem is tudom miért lenne jó egy barátnő. Néha elgondolkozom ezen. Nem lennék egyedül, esetleg elmennénk kézenfogva a térre és etetnénk egy csomó galambot. Én valahogy így képzelem el. Szerintetek van esélyem, vagy inkább ne is törődjek ezzel?
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt és azt is, hogy bíztató dolgokat mondott.
Az lesz a legjobb, ha ugyanúgy csinálok mindent, mint eddig, csak jobban figyelek a szembe jövő lehetőségekre. Hátha így majd felismerem azokat. Erre szokás mondani, hogy vak tyúk is talál szemet. Remélem én is fogok.
Az utolsó válaszadónak szeretném elmondani, hogy igen, pszichológus mondta nekem, hogy ez a másságom van, valamilyen enyhébb fokozattal szerencsére. Direkt nem hívja betegségnek, pedig biztos vagyok benne, hogy betegség. Azt is mondta, hogy leküzdhető, csak akaraterő és idő kérdése az egész. Akár ugyanolyan életet is élhetek mint egy normális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!