Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Használjak ki valakit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használjak ki valakit vagy tengessem a napjaimat egyedül?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már nagyon sokszor hallottam, hogy az idő mindent "begyógyít" de sajna engem kb 2 hete dobtak... egy elég hosszú kapcsolatból és eléggé fájdalmas..:S ő volt nekem úgy igazán az első... nem tudom mi legyen... szedjek fel valakit és használjam ki...sztem azzal semmit sem érnék...és persze most azt érzem, hogy senkinek sem kellek..:S:(
2009. márc. 28. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hiába szednél fel valakit. Neki is ártanál vele, magadnak is. Csak akkor tudnál teljesen felejteni, ha valaki más meglobbantana benned valamit ;) Szóval keresgélj olyat, akiben nem csak a kihasználhatóságot látod.
2009. márc. 28. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az idő tényleg minden sebet meggyógyít, ne bánts meg másokat hiszen neked is fáj ha megbántanak. Találni fogsz mást, lehet hogy sokkal jobbat, légy türelmes!
2009. márc. 28. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Légy nyitott és ismerkedj! De ne ilyen céllal, ne használj ki senkit, neked sem esne jól, ha veled ezt csinálnák! Én pl. a volt pasimat a férjemnek köszönhettem hogy kivertem a fejemből. Illetve túltettem magam a dolgokon úgy ahogy. Sokszor gondoltam még a volt pasimra, de hál istennek jött más /a férjem azóta/ és könnyebben ment a "gyógyulás". A férjemet nem kihasználtam, hanem egyszerűen rájöttem, hogy más fiú is van a világon, sőt sokkal többet ér minden tekintetben, mint az ex. Hálás is vagyok érte neki, hogy pont jókor ismertem meg, bár hamarabb összejöttünk volna! Ennek már 14 éve! Nem tudhatod, akit megismersz, mi lesz a kapcsolatból.
2009. márc. 28. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy két hét még nem gyógyít meg egy hosszú kapcsolatot. Úgyhogy szerintem egyelőre ne kezdj el "vadászni", mert nem lesz hosszú életű. Semmiképpen ne zárkózz be, de ne használj ki senkit. Neked hogy esne, ha "lyuknak"/"lyukpótlónak" tartanának?
2009. márc. 28. 18:15
 5/6 A kérdező kommentje:
persze nem esne jól értem én:) csak rossz egyedül.. nehéz megszokni inkább, de nem szívesen használnák ki senkit sem nem is vagyok az a fajta lány. köszi a válaszokat:) előttem áll még az élet csak 18 vagyok:D
2009. márc. 28. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben vok, csak 3 hónap után. Volna új jelentkező, de félek is meg nem érzem magam lelkileg késznek. Átverni meg nem akarom. Szal szerintem még kerülgetjük egymást egy ideig, aztán majd kiderül, hova jutunk...
2009. márc. 28. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!