Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogja fel, hogy vége. Most mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2 év kapcsolat után szakítottam a barátommal. Hadd mondjam el, nekem semmi lelkiismeret furdalásom nincs, ugyanis én mindent megtettem, hogy működőképes legyen. Dehát ugye "sz**ból nem lehet várat építeni". Tartósat biztos nem :D Szóval ezalatt a két év alatt végig önző volt. Ilyen a természete, meg se lepődöm. Áldozatot hozni? Ugyanmár. csak ha akart valamit cserébe. Ez meg már valljuk be, inkább üzlet. Oké, körülbelül 3 hete szakítottunk. Először bevágta a durcát, visszaadott mindent amit neki adtam a 2 év alatt (ajándék, versek, minden). A fejemhez vágta hogy milyen egy rooossz ember vagyok, kimerítő levelet írt a negatív tulajdonságaimról. Ami hülyeség volt azt megcáfoltam, ami igaz arról én is tudok. Szóval ez egy igen felesleges levél. Odaírta a végére, hogy ez az utolsó levele. Igen ám, de utána megint írt. Hogy még mindig szeret, miért nem hiszem el hogy szeret, be fogja bizonyítani. (nem nagyon próbálkozott vele, mert egy kényelmes kis dög, de amúgyis felesleges lett volna.) most átment követelőzősbe. Hogy márpedig ő nem fog elengedni. Pedig kénytelen lesz, ugyanis szerelmes vagyok ÉLETEMBEN ELŐSZÖR, és nem belé. A 2 év amúgy is azzal telt, hogy 'majd megszeretjük egymást.' Tudom, hogy hamarabb véget kellett volna vetnem neki, de olyan bizakodó voltam... kellett ez az új kapcsolat ahhoz, hogy rájöjjek, milyen hülyeségre várok tulajdonképpen. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Na de ő nem is tud róla, hogy nekem van más. Nem is tudom, el merjem-e mondani neki, mert még vannak nála dolgaim amiket vissza akarok kapni, és félek hogy elégeti az oxford szótáram, vagy ilyesmi. Nincs élete, képes rá. Azt mondja nekem, fogyott másfél kilót az idegességtől. Én meg 3-at, amúgy is olyan vagyok mint egy pálcikaember, szóval most én mit szóljak? Olyan erőszakos. Mint a kapcsolat alatt volt. Félek tőle, komolyan. Mit lehet ilyenkor tenni?2011. júl. 3. 16:56
1/8 anonim válasza:
Kérd vissza a cuccod aztán mond el neki hogy van már valakid. Amúgy hány évesek vagytok?
2/8 A kérdező kommentje:
mindketten 19 évesek.
2011. júl. 3. 17:02
3/8 anonim válasza:
Jajj, úgy sajnálom, hogy azt tukmálják a lányokba, hogy undorítóak ha van némi izmuk... :(
Én tanulok különféle önvédelmi és harcművészeti sportokat, eszembe se jutna aggódni. A barátod nem valami épkézláb férfi? Kérd meg, hogy kísérjen el távolról, kérd vissza a cuccaid, és ha erőszakoskodik ott a pasid, hogy segítsen. Vagy apád, fiútestvéred, stb.
Az életben mindig azok szórakoznak veled, akiknek hagyod.
20L
4/8 anonim válasza:
Az ilyet úgy szájon kell verni.....minimum annyira hogy kióddzon a pofája,és besz.rjon behugyozzon,vagy inkább úgy hogy fel kelljen locsolni,és utána már kezdhetnétek is tárgyalni.Csak arra gondolj hogy egy férfi legyen ott aki vigyáz rád a továbbiakban is.
6/8 anonim válasza:
a legjobb ha azt mondod van már egy kibontakozóban lévő kapcsid. Egyébként ismerem ezt a fajtát nehezen levakarható.
Ne vedd fel a telódat se és ne reagálj semmire. szünj meg -előbb utóbb rájön,hogy hiába.Egyébként a bőréből senki sem tud kibújni,nem változna semmi ha újrakezdenéd.
7/8 anonim válasza:
Valami ürüggyel el kellene menned hozzá, hogy biztonságba helyezhesd, amidet félted tőle.
8/8 A kérdező kommentje:
a probléma nehezen, de megoldódott. a könyvek visszakerültek hozzám, bár még rákényszerített egy vallatásra, de a cuccaim nálam, szóval kész, ennyi. most már tényleg megszűnhetek.
2011. júl. 4. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!