Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet túlélni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni, ha a férjed 15 évi kapcsolat után közli, hogy a 22 éves irodai alkalmazottal több, mint egy évig szexuális kapcsolata volt? Ja és tovább is dolgozhatok vele.

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kapcsolat elején is ilyen elutasító volt?
2011. júl. 3. 17:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Azon kívül, lehet, hogy te csinálod jól! Mondtam anno neki, hogy ha esetleg megcsal ne mondja el! Na most kiborította a "bilit", hogy tiszta lappal induljunk. De szerintem, jobb lett volna, ha sosem derül ki....És az sem, hogy befeküdtek a mi ágyunkban, amíg én a Balatonra levittem a gyerekeket...
2011. júl. 3. 17:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem elég érdekes természetem van és ha az én férjem tenné ezt, hogy az ágyunkban szexel, miközben én a gyerekeinket vittem le a Balatonra, akkor tovább lépnék. A gyerekeknek sem jó látni, hogy szenvedsz és hidd el, az én szüleim között is ilyenek zajlottak le, a gyerekek nem hülyék, rájönnek, hogy valami baj van. Azt ajánlom neked, hogy keress valakit, aki megadja, amit szeretnél. Így lenne tisztességes, ha már félrelépett. Biztosan van olyan férfi körülötted, aki neked is tetszik, csak elnyomtad és neki is nagyon tetszel, ha nem, hát akkor ismerkedj! Nem lehet úgy élni, hogy 15 évig ne érezd az orgazmus mámorát, te gürcölj, miközben ő dolgozik, és a 22 éves lányt dugja.

Mindenesetre jót tesz majd neked egy kis románc, és hátha rátalálsz most a jó férfira. :) Ne add fel, hiszen előtted az élet és a gyermekeidé is.

Elnézést, nem uszítani akarlak és le lehet pontozni és oltani, de komolyan, tegyük a kezünket a szívünkre... Így már fair, nemde?

2011. júl. 3. 22:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Részben igazad van! Jó volna újra kezdeni, de 3 gyerekkel? Ki az a férfi, aki e mellett akarhatna? Mondjuk a férjem azt hangoztatja, hogy miért kell őt leírni a "húspiacról", ha 3 gyermeke van. Be is bizonyosodott, hogy igaza van. Pedig a csaj ismer minket és a fiamért pl teljesen oda van. Ennek ellenére belement a dologba. Ő legalább megkapta, amit akart. A férjem jó oldalát, de a másikat persze azt nem ismeri! Az jutott nekem ez idő alatt...

Én hogy tudnék bármikor is találni valakit, amikor tegnap is elmentem 10 percre biciklizni, hogy kiadjam a gőzt és a gyerekem ott állt bőgve az ajtóban, hogy hova megyek?

2011. júl. 4. 09:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem szeretném osztani az észt, hidd el, nem is tudnám ebben az esetben, viszont segíteni szeretnék. Egy észrevétel: írtad, hogy annak idején mondtad neki, hogyha megcsal, inkább ne is mondja el. Nos, ez hiba volt, ebből látszik, hogy nagyon sokat megengedtél neki. Valószínűleg a lelkiismerete nem bírta, ezért tálalt ki. Igenis tudnod kell ezekről a dolgokról, akármennyire is fájnak. Ez ő, mint látod, ezzel együtt kell eldöntened, hogy kell-e vagy sem. Viszont te ennél sokkal-sokkal többet érsz. Én is azt javaslom, hogy lépj tovább. A gyerekekkel együtt. Mutasd meg a férjednek, hogy értékes nő vagy, akivel ezt nem csinálhatja. Legalább próbáld meg, kellesz-e így valakinek. Tudom, hogy a gyermekeid pillanatnyilag a "terhedre vannak" abból a szempontból, hogy nem tudsz magaddal foglalkozni, de vedd észre, hogy bizonyára megijednek a sok sírástól és attól, hogy szomorúnak látnak, ezért sem akarják, hogy elmenj több-kevesebb időre a közelükből. Nagyon fontos vagy nekik és szeretnek téged:) Kívánom neked a legjobbakat a jövőben!
2011. júl. 5. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Ugyan-ugyan. Ez már az a rész(a visszaírásod alapján), amikor a gyávaság zárná el az utat előtted. Gyermekkel és gyermek nélkül is lehet kapcsolatot építeni. Az, aki megszeret, a gyermekeidet is szeretni fogja, maximum megkér rá, hogy legyen egy-két közös gyermek is. Ez elhanyagolható, ha a kapcsolat elején mondod neki, hogy édesanya vagy.

Csak próbáld meg. Ha nem jön össze, akkor ezt is megtudtad. Károd nem lesz belőle.

2011. júl. 6. 20:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes válaszaitokat és persze a jókívánságot is! :o) Lesz még jobb is remélem!
2011. júl. 8. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!