Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a pasimat es megbantam, mit tegyek hogy ne tudja meg?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a baratom es az egyik lany tud rolunk ,es a csaj zsarol hogy megmondja a pasimnak. ejszaka mar rettegek hogy mikor mondja el a baratomnak de en megbantam amit tettem szeretem a jelenlegit .segitsetek
2011. júl. 2. 21:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

"Ha kiderül akkor mondhat bármit, még azt is hogy megbánta."

Értsd úgy hogy hiába mondod úgy sem hihető. Tudod ki hinné el mikor felszarvazták:S

2011. júl. 2. 22:50
 22/26 napietus ***** válasza:
hogyan derülne ki? egy állítás-egy tagadás. ha meg mégis, bukta a pasit, nem szakadt össze ég és föld...de minek csinálja magának a bajt? el kell felejteni, nem is volt.
2011. júl. 2. 23:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Előbb kellett volna gondolkozni. De most a "legjobb", amit tehetsz az, hogy elé állsz, és elmondod neki. Lehet, hogy rögtön kidob (én ezt tenném), de még így is nagyobb az esélyed arra, hogy megbocsát, mintha a másik csajtól tudja meg...
2011. júl. 2. 23:19
 24/26 anonim ***** válasza:
El kell mondanod neki valahogyan mielőtt mástól tudja meg. Mond el azt is hogy megbántad. Nem biztos, hogy meg fog bocsájtani de előfordulhat.
2011. júl. 3. 08:01
 25/26 anonim ***** válasza:
napietus.blog.hu te nagyon idióta vagy. Ezt gondlta a voltbarátnőm is és képzeld úgy lebukott, hogy csak na. Ő hogy ne tagadta márXD tiszta sor. Gondolod voltam olyan hülye, hogy elhigyjem?? Egy fenét. Szóval ne legyél bamba napietus.blog.hu, menj inkább játsz a legoddal:) A lebukás váratlanul jön és nem lehet kikerülni! Tagadj amit akarsz akkor is kitörölheted vele a segged.
2011. júl. 3. 12:18
 26/26 anonim válasza:

A dolog kiderül és tuti hogy meg fogod szívni. Ha te mondod el,annyi előnyöd lehet, hogy átgondolhatod előre,mit fogsz mondani és van rá némi esély,hogy a pasid el is hiszi neked. Ha ő jön rá,az a legrosszabb.

Egyébként meg: ha már megalázod magad azzal,hogy folyamatosan hazudozol a párodnak - akit elvben szeretsz - a sunnyogásoddal, akkor szerintem pont nem kellene még azzal is megaláznod magad,hogy hagyod magad zsarolni...

2012. nov. 29. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!