Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasimat es megbantam, mit tegyek hogy ne tudja
meg?
Nagyon nem mindegy MIBEN hibázol és MIT!!!
Ha más még nem mondta volna.
2011. júl. 2. 22:26
Ó drága én még nem hibáztam, mert egyszer se léptem félre. Viszont volt barátnőm aki hibázott, szóval mindenki maga tehet erről és ne másokkal jöjjünk elő, rendben? Oké megbántad akkor tedd helyre a dolgokat és ne kavard jobban össze a szart.
2011. júl. 2. 22:27
Nem vagyunk tökéletesek, de igenis tudunk előre gondolkodni. Ha meg ennek ellenére hülyeséget csinálunk, akkor vállaljuk, hogy igen, hülyék voltunk, és nem csak mentegetőzünk. Vállalni kell, mint azt a tényt is, hogy ha erre sor került, akkor ott valami nem gömbölyű.
Mellesleg eddig még érdekes, egyszer sem csaltam meg a barátnőmet. Hogy lehet ez? Pedig lett volna rá alkalmam. Pedig nem vagyok tökéletes, de mégis meg tudtam állni.
2011. júl. 2. 22:30
14/26 A kérdező kommentje:
Oke csak azt nem mondtam hogy mivel zsarol engem a csaj. Szoval ez a lany megcsalja a pasijat egy masik fiuval es engem zsarol hogy segitsek neki hogy tudjon talizni a pasival .vagyis en kell hazudjak a baratjanak hogy nalam van a lany vagy ilyesmi hogy kefeljen a masikkal en megbantam ezt az egeszet de nincs batorsagom elmondani a baratomnak anyira sz*r helyzet .
egyenlőre engedj a zsarolásnak látszólag. aztán mondd azt a csajnak, hogy ha ő elmondja, amit tud, akkor Te is. és ennyi :) érted, ugye?
ha meg el is mondja: tagadj! úgysem tud majd a pasid semmi biztosat, csak 1 hülye p*csa rosszindulatú pletykáját.
ja, és elkerülendő az ilyen helyzeteket máskor ne csinálj ilyet :)
2011. júl. 2. 22:34
ja, ha meg mindegy Neked a pasi, akkor mondd el, ahogy előttem is írták.
2011. júl. 2. 22:36
Akkor mindenki hazudjon mindenkinek így kell ezt. Majd bukik valaki aztán lesz bátorságod. Hülyék vagytok mind és ezért nem kérek bocsánatot. Féltek hogy minden kiderül:S Remélem mind buktok ahányan vagytok. Amit tudok javasolni az hogy elmondod és akkor sokkal könnyebb lesz neked.
2011. júl. 2. 22:38
ha elmodja, azzal senkinek nem lesz jobb. max. neki magának, hogy megkönnyebbül, de ha ki akarod önteni a lelked, akkor inkább a tesódnak mondd el, vagy anyukádnak.
2011. júl. 2. 22:40
19/26 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a valaszokert . Igazatok van gondolkodnom kellett volna elotte .ez van bevallom hibas vagyok .minden ember tanul a hibajibol .csak anyira szuksegem van valakire aki mellettem alna de igy anyira egyedul erzem magam nincs onbizalmam mert tudom hogy hibas vagyok :((
napietus.blog.hu ez a valóság és nem a mátrix. Inkább menj te anyukádnak mesélni ezeket. Ha nem mondja el azzal mit nyer? Azzal csak időt nyer és semmi mást. Ha elmondja akkor lehet rá esély hogy megbeszéljék, sőt mivel megbánta így könnyebb. Ha kiderül akkor mondhat bármit, még azt is hogy megbánta. Utána már nem úgy értékelődnek a dolgok, aztán meg nagyobb gondok.
2011. júl. 2. 22:48
Kapcsolódó kérdések: