Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív a barátom soha magával bulizni?
Figyelt kérdés
mindig csak a haverjaival megy, de persze olyankor a legjobb haverja képes elvinni a barátnőjét, csak neki nem jut soha eszébe hogy engem is hívjon:( szerintetek megmondjam neki, hogy ez nekem mennyire rosszul esik? meg ráadásul ha én akarok menni valahova én mindig hívom...persze soha nem jön el:(2011. júl. 2. 20:23
11/21 anonim válasza:
Az én barátom ÁLLANDÓAN nélkülem jár bulizni, pedig szeret engem és ráadásul bulizós is vagyok, szóval nem én lennék a party-gyilkos. Másfél év alatt hozzászoktam ehhez, mert rájöttem, hogy szüksége van arra, hogy a haverokkal csontrészegre igya magát, és ezt az oldalát nem akarja mutatni nekem. Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet.
21N
14/21 anonim válasza:
Neki sem árt egy kis szabadság!!! Hagyd békén, had éljen egy kicsit, így legalább nem fog besokallni, hogy állandóan csak veled kell lennie, és el kell hogy hanyagolja a barátait!
15/21 A kérdező kommentje:
én 18 ő 22 és kb 10 hónapja vagyunk együtt
2011. júl. 4. 16:11
17/21 anonim válasza:
Nem értem miért nem lehet felfogni, hogy az embernek néha szüksége van az egyedüllétre. Arra, hogy a haverjaival is elmenjen erre-arra. Nem vagytok összenőve, nyilván ő sem telepszik rád, amikor a barátnőiddel mész el valahová. Ha pedig mindenhová magával vinne, akkor az lenne a baj, hogy túl sokat vagytok együtt és kezd unalmassá válni a kapcsolat. Nem hívott el, akkor nem hívott el. Törődj bele! Majd együtt elmenetek valahová.
18/21 anonim válasza:
ha nem csúnya, az is lehet hogy büdös vagy, azért szégyell
19/21 anonim válasza:
Azért mert nem kell neki egy púp a hátára....
20/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok büdös se-.-
és nem lennék ezen annyira kiakadva h nem hiv magával, hogyha máshova mennénk együtt, de nem megyünk soha sehova. velem mindig cs arra képes h tvt nézzen.
2011. júl. 4. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!