Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar magával vinni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar magával vinni a barátom a baráti körébe? Lsd lent

Figyelt kérdés
A mostani barátom még tavaly ősszel kilépett a 4 éves kapcsolatából, ő szakított a nőjével mert rossz volt, nem működött. Aztán összejött velem. Viszont nem akar elvinni a baráti körébe, mert kínosnak érzi, meg fél hogy beszólnak. Mivel ez a baráti köre az exnője baráti köre is és emiatt. pl most is volt egy buli, és nem hívott, mert ott lesz a volt nője és megbeszélték hogy ilyen közös baráti körbe az exnője se viszi a barátját és a barátom se visz engem. Ez normáális? Most miért lenne kínos? az emberek ne a külső alapján meg a pletykák alapján ítéljenek meg egy embert, hanem ismerjék meg. Most mit tegyek? ez rosszul esik, mondtam is neki, de ő azt mondta ez most miért esik szarul?! nem értem:( Hogy tudnám elérni, hogy hívjon legalább egy-kétszer barátikörébe?
2010. ápr. 17. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
és itt hol van neked LSD? már egy ideje nyalogatom a monitort, de semmi
2010. ápr. 17. 00:14
 2/9 anonim válasza:
jó az első komment XD
2010. ápr. 17. 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:
xd
2010. ápr. 17. 00:17
 4/9 A kérdező kommentje:
az annyi akart lenni: Lásd :) csak mert nem engedi hogy kiírjam....
2010. ápr. 17. 00:20
 5/9 anonim ***** válasza:
A barátod egy idióta, ha szégyenérzete van miattad, vagy ha kínos a jelenléted, baráti körébe!Gondolkozz el, ha valaki szeret, akkor mindenhol jól érzi magát veled, még ha piszkálják a barátai úgy is...
2010. ápr. 17. 00:22
 6/9 A kérdező kommentje:
énse értem, de sajnos ez zavar. meg már féléve szakított exnőjével, akkor miért lenne kínos? most akkor titkol? nem tudom mitévő legyek:S
2010. ápr. 17. 00:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni de valami gáz van szerintem. Hogyha tényleg szeretne téged akkor büszke lenne rád, akárhogy is nézel ki, akármilyen stílusod van...és akármit is mondanak a barátai. Meg hogyha lezárták magukba az exével végleg a kapcsolatot és elváltak békében, akkor nem értem hogy mért ne vihetne ő téged és az exe is a párját a buliba. Nem mondom azt hogy mindenképpen van valami közöttük, de fél év nem olyan sok idő hogy eltűnjenek az érzelmei ennyi együtt töltött év után az exével.:S
2010. ápr. 17. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt valami kamu van - a helyedben jobban figyelnék, az is lehet hogy megcsal a volt nőjével, és azért nem visz magával!
2010. ápr. 17. 10:50
 9/9 anonim válasza:

lehetséges h még van valamilyen kapcsolata az exével és nem akarja h te megtudd!!

szerintem ülj le vele és beszéld meg a dolgokat kérdezz rá erre is nyugodtan mondd el neki h ez téged nagyon bánt! ha megérti és nincs semmi közte és az exe között akkor biztosan szeret és megoldódik minden:) de ha még ezek után neki áll feljebb szerintem hagyd ott.. te jobbat érdemelsz:)

2010. ápr. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!