Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lép a srác?
Figyelt kérdés
mi a véleményetek arról, hogy ha én lépek a srác felé, mindig vissza dobja a labdát, de sajnos forditva nem fordul elő :( Pedig mindig szemezünk, ha látjuk egymást, sőt ha meglát mindig köszön. De ha neten irok vele , irunk egymásnak regényeket, de vissza viszont nem kérdez hogy én hogy vagyok vagy mi ujság, max a sulimat kérdi hogy majd hogyan tovább foiskolára ... Mi a véleményetek a srácról, szerintetek miért csinálja ezt velem ?2009. márc. 28. 00:37
2/4 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit írok, de szerintem, azért nem lép, mert nem akar Tőled semmi többet mint barátság.
Ha meglát még jó, hogy köszön, ha nem így tenni, szerintem sokaknak meglenne róla a véleménye.
Szerintem mondj le erről a fiúról(nem lehet nagy veszetség, micsoda pofátlanság, hogy még meg sem kérdezi, hogy Veled mi van) és vesd ki a hálódat egy másikra!
Sok sikert!
-Tündérlány(17)-
3/4 anonim válasza:
Szerintem félénk. Én is pont ilyen vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
Fél, vagy nem kellek neki ... Hogyan tudhatnám meg azt hogy mégis van e esélyem nála, mivelhogy igen a srác nagyon félénk, sőt még baratnője sem volt , pedig már abban a korban van hogy miert ne lehetne mar . De erőltetni sem akarok semmit. Tipp hogy ezt a félénk fiut hogy lehetne megpuhitani ?
2009. márc. 28. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!