Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
16/L Van egy fiu aki aki az utobbi időben jeleket adott arra, hogy tetszem neki. Egyszer találkoztunk smároltunk és megpróbált lefektetni, de nem engedtem mert még szűz vagyok és félek is. Rég óta ismerem látásból, de csak most kezdett el jelezni. Kb 3 hónapja van túl egy 2éves kapcsolaton, és egy ismerősömtől kapok infókat róla, hogy az ex barátnője mostani pasiját vagy akárkit aki a csaj közelébe kerül verekedik vele. Nem tudom miért csinálja, nincs még túl rajta? Engem kb hetente egyszer felhív, beszélgetünk és álltalában szóba kerül a sex. Azthiszem már eléggé érett vagyok a sexhez, de nem tudom bekellene adnom a derekam neki? De nem vagyok bíztos abban, hogy ő ezt komolyan gondolja vagy csak egy alkalomra kellek neki.Mondtam neki,hogy nekem kapcsolaton belül kell megtörténjen, nekem ez fontos, de neki az ötlet nem tetszett. Komoly, hűséges tipus, ( nem tőle tudom, akkor nem biztos hogy elhinném) biztos forrásból tudom. Nekem már egy éve nem volt komoly kapcsolaton, és szükségem lenne már valakire úgy érzem. És én komolyan szeretném vele, mert bevallom odavagyok érte. Kérlek értelmes tanácsokat adjatok. Mit tennétek a helyemben?2011. júl. 2. 19:58
11/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az exét szereti. Te két okból leszel fontos neki:
1.jót "dug" egy naív lánnyal, anélkül, hogy erőlködne a nő keresésen.
2. féltékennyé teszi az exet.
Amint lefekszel vele, még csak szóba sem fog veled állni. Te meg bánni fogod egész életedben.
Hidd el nekünk, több tapasztalatunk van.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!