Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bevállaljam?

Figyelt kérdés
Szóval van egy gyerekkori barátom akiből plasztikai sebész lett.És ő még a tanuló évei alatt felajánlotta a lányoknak a mellnagyobbítást a fiúknak a pénisz vastagítást(nyújtani törvény szerint nem szabad).A pénisz vastagítás is ugyanolyan rutinműtét mint 1 mallnagyobbyítás sőt itt még idegen anyag sem kerül a szervezetbe mert a testemből kiszívott zsírszövetet fecskendezné bele.Nekem konkrétan nincs komplexusom a méretem miatt.De ezt veszem észre h a nők többsége szereti ha az átlagostól nagyobb cerka alul a gatyában.És 1-2ismerősöm már megcsinálta a műtétet ésők is azt állítják h a lányoknak jobban bejön h vastagabb.De viszont nekem tényleg nincs vele problémám.Szóval szerintetek bevállaljam?Mert ha bevállalnál is azt csak azért h a leendő partneremnek/partnereimnek jobb legyen.
2010. jan. 29. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs baj a méreteddel, akkor fölösleges. Inkább tud rendesen használni! Nekem ez lenne a legfontosabb.
2010. jan. 29. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha most semmi problemad a peniszeddel, akkor ne, minden mutetnek vannak kockazatai, meg akkor is ha rutin (mandula mutetbe is haltak mar meg sajnos), itt meg raadasul a tested zsirjat hasznalnak fel. Egy csomo esetet hallottam, ahol a veraramba kerulo zsir (konkretan zsirleszivasnal) a veraramba kerulve emboliat, majd halalt okozott. Egyebkent miota kell a plasztikai sebeszeknel ilyen jellegu gyakorlat? Nem eleg gyakornoknak lenniuk egy klinikan? Mar toborozniuk is kell? De lehet, valamit felreertettem. A lenyeg, ha nincsenek lelki panaszaid vele, akkor semmikepp ne csinaltass vele semmit, a jovobeli partereid remelhetoleg a lelkedert fognak szeretni, nem azert mert extra vastag.
2010. jan. 29. 20:45
 3/10 A kérdező kommentje:
De pont ez az h én azt veszem észre h itt a belső értékek már szart se érnek.Vagy legyen sok pénzed vagy legyen nagy farkad.Kb.ennyi amiért egy nő veled marad.
2010. jan. 29. 20:47
 4/10 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne tégy olyat amit később esetleg meg is bánhatsz. Mint említetted neked semmi bajod nincs vele akkor meg?? Más valakiért meg véletlenül se csináld!!
2010. jan. 29. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok: ne ebbol az oldalbol indulj ki, es lehetoleg ne is ismerkedos portalokbol, nem csak betonagyu hulye pi*csak elnek a Foldon, hal Istennek
2010. jan. 29. 20:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Örülnék ha megírnátok h F/L aki adja a választ.Köszi.
2010. jan. 29. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
2. 25/L
2010. jan. 29. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Első voltam. Lány vagyok. És vannak normális lányok!
2010. jan. 29. 21:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen ezt mondták már mások is.

Csak nekem valahogy nem sikerül velük találkoznom. :-((((

2010. jan. 30. 10:46
 10/10 anonim válasza:
őő lehet sebészeti beav.. nélkül is gyorsan és hatásosan vastagítani és nagyon olcsón veszélyek nélkül ha gondolod el mpondom hogyan:D
2010. márc. 31. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!