Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg Őt?

Figyelt kérdés

Van 1 fiú akiért nagyon odavagyook :)).Minden megvan benne,ami csak kell.:P Szoktunk beszélni ritkán,de nem tudom hogyan vezessem rá hogy tetszik.Végeredményben tudja szerintem:)).Csak még nem rég óta ismerjük egymást,és hát..:S Nagyon rossz így nélküle.Önbizalmam nulla sajnos, és kezdeményezni szeretnék.Rengeteget csalódtam eddigi életem során,szóval ha ez se sikerül,én nem tudom mit teszek.Az pedig hogy hagyjam,hátha kezdeni fog,annak nem olyan nagy az esélye.(félénk,stb,mint én,aki nagyon tapasztalatan)Kérlek szépen,segítsetek!Bárminél jobban szeretném ezt a fiút:)).

Amikor pedig arra gondolok,hogy barátom legyen, rendesen megremegek,akarom pedig,de nagyon félek :S.És nagyon szeretném pedig.. Nem értem magam!:S

-mitévő legyek?

Üdv:17/L

2009. márc. 27. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha ennyire akarod őt akkor szerintem te kérj tőle egy randit. Nálam működik az, hogy elnyomom magamban a félelmet egyszerűen nem figyelek rá.
2009. márc. 27. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ha ennyire tetszik akkor szerntem próbálj meg vele többet beszélgetni ne játsz meg magad ne izzgulj csinálj úgy mintha egy hétköznapi emberrel beszélgetnél (akkármilen nehéz)mivel Ő fiú így biztos kéretni fogja magát.írtadh félénk akkor próbáld meg h feloldodjon melleted és érezze veled jól magát.Sok sikert majd írd meg lécci h mi lett :D

2009. márc. 27. 22:21
 3/4 anonim válasza:
szia! fu...most hasonló helyzetben vagyok én is... én véleményem erről , hogy ha teheted először is alakits ki vele barátságot, hogy megismerjétek egymást, hisz irtad is hogy ő is félénk, és főleg nála akkor ez lenne a legmegfelelőbb kezdés képpen... a többi már magátol alakul... :) Csak bizz abban amit teszel, sose add fel , és meglatod eredménye is lesz...hisz aki mer az nyer :)) én szoritok neked, és majd irjál hogy hogyan sikerült :)
2009. márc. 27. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szoktál vele beszélgetni ritkán, tehát már van kiindulóhelyzet. Alakítsd úgy, hogy sűrűsödjön ez az alkalom. A gyakori beszélgetések alatt valószínűleg megszokod a jelenlétét, és bátrabbá válsz. Legyél csinos, de nem hivalkodó, kezdj el vele flörtölni. Ha veszi a lapot, akkor meg már megy magától a dolog.

Amúgy kamaszkoromban nekem se volt semmi önbizalmam, mára már más a helyzet. Lehet nem a legjobb módszer, de úgy tettem mint akinek van önbizalma (persze nem szabad túlzásba vinni) és a magabiztos csajokra tapadnak a pasik. Ez meghozta az önbizalmam is. Úgyhogy végülis bevállt a módszer. Túlsúlyom van és ez feszélyezett mindig, emiatt nem volt önbizalmam. Mára megtanultam ezt elfogadni, ahogy meglett a belső harmónia, külvilágot is máshogy láttam. És most olyan barátom van már egy éve, aki akár egy topmodell mellé is illene :D

2009. márc. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!