Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éves kapcsolat után mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éves kapcsolat után mikor jön el az ideje annak, hogy új kapcsolatot kezdjek?

Figyelt kérdés
Mennyi időt várjak, hogy tényleg túl legyek az exen? Nem akarom megbántani a következőt..
2011. júl. 2. 11:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha ez segít én 5 éves kapcsolat után 1 hónapra találkozgattam már lányokkal, de nem jött be. Azóta eltelt 4 hónap és már az egyedüllét kezd az őrületbe kergetni :)

Szóval szerintem minél előbb annál jobb! És ne gondolj az exedre. Ami történt megtörtént, irány előre :)

2011. aug. 8. 20:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, nekem is volt ilyen, bár nekem csak másfél év után volt ilyen témában részem.

Szóval, kimondhatatlanul szerettem a barátnőmet, de szinte az egyik napról a másikra szakitott velem, nagyon ki voltam borulva, nem beszéltem senkivel még a családtagjaimmal sem.

Három nap után apám leült mellém és azt mondta, hogy ez nem mehet igy tovább, meddig akarok még bánkódni ezen, fiatal vagy még, és ne fuss az a vonat után ami már elment, keress másikat, egyből jobb kedvem lett, és másnap elkértem egy csaj számát aki már régebb óta szimpatikus volt számomra az iskolában és mint kiderül én is neki. Eljött hozzám pénteken iskola után, hogy majd a 4órási busszal megy haza és addig birunk beszélgetni, ismerkedni, nah azt a buszt elbeszélgettük, nem gond van busz 8-kor is, azt is elcseverésztük, gyorsan elmúlt az idő, kénytelen volt ittaludni, persze egyikőnksem bánta, és össze is jöttünk.

Szóval, hétfőn lett vége a másfél éves kapcsolatom, szerdán beszélt a fejemmel a fater, pénteken uj kapcsolatba kezdtem. és szinte nem is gondoltam a szörnyű szakitásra..

2011. aug. 8. 20:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva, magamat is féltem.. nem szeretnék még 1 ilyen szakitást átélni, hónapokig szenvedtem.. lehet ezért félek egy új kapcsolattól, félek h megint csalódom.
2011. aug. 8. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
ne hallgass a sok rosszakaró majomra! akkor kezdj újat, amikor szeretnél, ha úgy érzed, hogy ő az akivel jó, akkor akár egyik kapcsolatból a másikba is átléphetsz! légy önző, de próbálj meg fair lenni.
2011. aug. 8. 21:10
 15/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:50 --- vagyok..

Ne félj, fogd fel másképp a dolgokat, élj, csak előre nézz.

Nekem például sokat segitett, hogy rengeteget voltam utána a haverokkal, az is segitett, hogy ganxsta zolee számokat hallgattam, gruppen family számokat.. ők elmondják a véleményüket a nőkről és hogy mi a helyzet valójában, élj, léptt tovább! élvezd az életet! Amikor jön az igazi azt észre fogod venni!

Hány éves vagy amugy?

2011. aug. 8. 21:10
 16/19 A kérdező kommentje:
21, fél éve lett vége...
2011. aug. 8. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
és ő hogy áll a kapcsolatokkal azóta?
2011. aug. 8. 21:16
 18/19 A kérdező kommentje:
2 hónap után már új barátnője volt (facebook kapcsolati státusz alapján)... de mint kiderült, már akkor is volt neki, mikor még mi együtt voltunk.
2011. aug. 8. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem is érdemelt meg téged! Örülj neki, hogy vége! Ráadásul fiatal vagy még, szóval lépj tovább.

Fél év? Ejh... az lehet sok volt érte, de te tudod... :)

2011. aug. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!