Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éves kapcsolat után mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éves kapcsolat után mikor jön el az ideje annak, hogy új kapcsolatot kezdjek?

Figyelt kérdés
Mennyi időt várjak, hogy tényleg túl legyek az exen? Nem akarom megbántani a következőt..
2011. júl. 2. 11:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
bármikor....
2011. júl. 2. 11:33
 2/19 anonim ***** válasza:
Egy hosszabb kapcsoalt után jó eséllyel fogod elszúrni a következőt vagy akár a következő 1-2-t is. Szerintem minél előbb kezdj el újra ismerkedni, akár kötetlenebb kapcsolatokba belemenni, mert így talán gyorsabban sikerül újra talpra állnod.
2011. júl. 2. 11:38
 3/19 anonim ***** válasza:

Most komolyan..ezt más mondja meg helyetted,hogy meddig fogsz még szipogni az exedre gondolva?

Inkább adok egy csomag papírzsepit,de ilyet ne kérdezz XD

2011. júl. 2. 11:56
 4/19 A kérdező kommentje:
Én csak a következőt nem akarom megbántani azzal, hogy még nem vagyok teljesen túl a régin..
2011. júl. 2. 12:08
 5/19 anonim ***** válasza:

azt mondják h mindig a kapcsolatban eltöltött idő fele kell ahhoz,h túllegyél rajta...

Én is most szakítottam.És rá egy hónapra belementem egy új kapcsolatba...Nagyon megbántam,mert még sokat gondolok az exre...És most szakítás gyanús az egész...

Sajnálom,mert megbántottam most egy embert,aki belém szeretett...

Kérlek te ne tedd...:(

L/25

2011. júl. 2. 12:20
 6/19 A kérdező kommentje:
Nekem már fél év eltelt a szakítás óta...
2011. júl. 2. 12:46
 7/19 anonim ***** válasza:
hm..ha fél év eltelt,akkor megpróbálhatnál randizni,és majd meglátod milyen érzéseket hoz ki belőled.
2011. júl. 3. 11:20
 8/19 A kérdező kommentje:
Épp ezért tettem fel a kérdést, mert már randizgatok valakivel... nagyon jól érzem magam vele, rég voltam ilyen jókedvű.. :) csak még kísért a múltam, a durva elválás.. nem akarom őt bántani.
2011. júl. 4. 09:59
 9/19 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell érezned. Mindenkinek máskor.

Én egy csupán 7 hónapos kapcsolatból rögtön léptem a következőbe. Ami azóta 3 éves kapcsolat lett, viszont, ha ennek is vége lenne és rögtön keresnék újabb pasit. Az is igaz, h én olyan vagyok, h nagyon hamar alkalmazkodom az új helyzetekhez és ezáltal hamar felejtődnek a régi dolgok (főleg, ha még felejteni is akarom!).

27/N

2011. aug. 8. 20:35
 10/19 anonim ***** válasza:

Csajok,miért nem előre tekintetek?

Miért kell folyton a múlton rágódni? Nekem sem kéne egy olyan lány,aki még szipog az exe miatt...

2011. aug. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!