Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolat után mikor jön el az ideje annak, hogy új kapcsolatot kezdjek?
Most komolyan..ezt más mondja meg helyetted,hogy meddig fogsz még szipogni az exedre gondolva?
Inkább adok egy csomag papírzsepit,de ilyet ne kérdezz XD
azt mondják h mindig a kapcsolatban eltöltött idő fele kell ahhoz,h túllegyél rajta...
Én is most szakítottam.És rá egy hónapra belementem egy új kapcsolatba...Nagyon megbántam,mert még sokat gondolok az exre...És most szakítás gyanús az egész...
Sajnálom,mert megbántottam most egy embert,aki belém szeretett...
Kérlek te ne tedd...:(
L/25
Ezt neked kell érezned. Mindenkinek máskor.
Én egy csupán 7 hónapos kapcsolatból rögtön léptem a következőbe. Ami azóta 3 éves kapcsolat lett, viszont, ha ennek is vége lenne és rögtön keresnék újabb pasit. Az is igaz, h én olyan vagyok, h nagyon hamar alkalmazkodom az új helyzetekhez és ezáltal hamar felejtődnek a régi dolgok (főleg, ha még felejteni is akarom!).
27/N
Csajok,miért nem előre tekintetek?
Miért kell folyton a múlton rágódni? Nekem sem kéne egy olyan lány,aki még szipog az exe miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!