Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mit gondoltok arrol, ha egy fiu nem mer kezdemenyezni?
Figyelt kérdés
Amikor egyebkent lathatoan tetszik neki a lany.2011. júl. 1. 23:46
11/21 anonim válasza:
Nagyon zsengék vagytok ti még.... Nektek valószínű a k*rva is bejön, azért nem baj ha nem kell megküzdeni érte... de én a komoly kapcsolatokról beszélek...
12/21 anonim válasza:
Amúgy utálatos mikor egy nő ilyen szavakat használ, hogy töketlen.Legyetek már nőiesebbek.
13/21 anonim válasza:
És az is utálatos ha egy férfi minden nőt lek*rváz csak úgy. Legyetek már intelligensebbek. -.-
14/21 anonim válasza:
10:19
Akkor sok sikert a "határozott" "férfiakhoz" akik segédmunkásként majd eltartanak és megcsalnak:D
Akkor majd elgondolkodsz hogy hmm lehet hogy attól mer tegy pasi nem nyomul és büszke, elvárja hogy egy nő is közeledjen -nem felszedni kel la pasit- csak beszélgetni vele jobb lett volna vele, de addigra már foglalt lesz mert egy művelt nőt talál aki normális.
21f
15/21 anonim válasza:
A fiú kezdeményezzen, mert én biztos nem fogok :D
16/21 anonim válasza:
Utolsó akkor kihal az emberiség:D
17/21 anonim válasza:
Nekem már volt olyan barátnőm, akit én szedtem fel és olyan is, aki előbb vallott nekem szerelmet. Szerintem ez nem befolyásol semmit. De azért nem árt egy kis magabiztosság.
18/21 anonim válasza:
szerintem a kapcsolat elején kezdeményezhet a lány is ,de magát a párkapcsolatot azt a férfinak kell mindenféleképpen.
18/F
19/21 anonim válasza:
nincs izgatóbb, mint egy férfi önbizalommal. szóval nekem nem tetszene, hogy nem mer odajönni.
20/21 anonim válasza:
Szerintem a srácnak kell kezdeményeznie. De persze ez nem azt jelenti, hogy van egy lány a környezetében és az sosem néz rá és erre megkérdezi, h összejönne-e vele, hanem nyilván a lánynak is kell valamilyen szinten közeledni, de a végső lépést ( azaz a randira hívást) mindenképpen a fiúnak kell megtenni. Szerintem :) 17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!