Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek iylen szerencsétlen?
Nos, az volt, hogy a sráccal, akivel kb fél éve járok, elterveztük, hogy nálam alszik. Szüleimet is megkérdeztem, hogy engedik e de a válasz egyértelmű nem volt. Az az igazság, hogy a szüleim le se sz*rnak engem :(
jobbanmondva az anyám és a nevelőapám, aki utáél engem, mert van egy velem egyidős lánya, és (nem nagyképüségből)mindenbe jobb vagyok nála. Na, de a lényeg, hogy egy este elmentek valahova érettségis barátokkal, és akkor én behivtam magamhoz a barátomat. Hát, nem aludni jött át, azt gondolom sejtettétek. Már nagyban "csináltuk" amikor anyám benyitott... na azt az égést. Nézett egyet, aztán kiment. A barátom gyorsan elment haza én pedig sorozatba kértem a bocsánatokat, de nem engedett.Aztán jött a szobafogság stb. és nem találkozhattam Vele. Győzködtem anyát, hogy csak egyszer had aludjon itt, míg végül(nagy nehezen) megengedte, egyetlen egy éjszakára. Oké, amikor átjött hogy itt aludjon, már félve jött be szegény.
Elmentünk együtt "zuhanyozni", és amikormár "zuhanyoztunk", a fürdőbe nyílik még egy ajtó a mosókonyha, onnan benyitott a nevelőapám lánya... Mi megijedtünk és mind a ketten hanyattvágódtunk a földön. Az meg kiröhögött, és persze egyből rohant az apjához. Hát az is szép volt, és a lényeg, hogy miután kimentünk a fürdőből a barátom akkor vette észre, hogy kiszakadt a gumi... mentünk a dokihoz stb. Anyám azóta senkit nem enged nálam aludni.:/ Egyszer aludhattunk még együtt egy sátorba a sátorozós túrán -.-" Ez az Én történetem...
:/ az is eléggé rossz lehet...
hát engem kicsi koromba is eléggé elhanyagoltak.és most, hogy barátom lett, uhh... ezt nem tudják megemészteni. :/
Hát, majd meglátom, mi lesz ezzel a költözéssel. :))
Valószínű, elég hamar sor kerül majd rá, mert anyám nem fog megváltozni, nevelőapám meg kijelentette, hogy szeretné, ha a leghamarabb elhagynám a házat. :/
22:21
sztem még őröket is küldenének utánnam a szüleim -.- :D
ez teljességgel lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!