Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
300Km-re barátnőm nélkül hetekig?
Figyelt kérdés
Barátnőm szeptembertől főiskolára megy kb 300Km-re tőlem elvileg talán hetente hazajár.De semmi sem biztos.Nemtom hogy bírjuk ki.Megbízunk egymásban meg minden de bennem akkor is motoszkál egy kicsit hogy mi van ha vkivel vagy mégis vmit?Vagy esetleg többet iszok vmi buliba vag yvmi és olyat tesz ami... :(
Ti hogy vagytok ezzel vagy vki van ilyen helyzetbe?
2011. júl. 1. 19:47
1/18 anonim válasza:
én ilyen helyzetben vagyok,talán még rosszabba.én nemrég jöttem össze a pasimmal,aki majdnem 300 km-re lakik tőlem.kb 2-3 hetente tudunk talizni,tehát mi alapból úgy indulunk neki,hogy ekkora a táv,és ilyen ritkák a talik,szinte összeszokni sem tudunk.nem tudom meddig fog ez így működni.:(kitartást.
2/18 .:Laci:. válasza:
köztünk barátnőmmel kicsivel több, 100 km van, hetente, kéthetente találkozunk egy két esetleg három napra, telefonon és msnen tartjuk a kapcsolatot minden nap. telefonon 100 órát szinte ingyen beszélek vele egy hónapban tehát nem nehéz sokat beszélni, megismerni a másikat meg ilyenek :9 nálunk már elmúlt ez az ismerkedős időszak, megbízunk a másikban és persze a telefon se hagy időt nagyon semmire se :) már-már hiányzik ha nem hallom a hangját vagy csak a szuszogását :)
3/18 anonim válasza:
Ha szereted kitartasz, ha ő szeret ő is kitart.
Meg kell benne bíznod! Ha viszont úgy érzed, hogy nem megy akkor ne emészd magad inkább szakíts, mint hogy egymás idejét raboljátok. (személyes, külső vélemény)
4/18 anonim válasza:
a barátom és köztem kb 6000 km van jelenleg. igaz, elvileg "csak" egy évet kell így kibírnunk. szóval a 300 nem is olyan sok, ha igazán szereted, és csak időleges, tehát nem örökre megy el. ha tényleg szereted, akkor nem fogod elengedni, csak azért mert kicsit nehezebb, ha nem, akkor meg nincs miről beszélni.
5/18 .:Laci:. válasza:
20:03 hát sok sikerült kívánok nektek :) 6000 Km az nagyon sok egy év még több nélküle...csodállak titeket a kitartásotokért :)
6/18 anonim válasza:
köszi, nagyon aranyos vagy. meglátjuk, mennyire fog működni, még csak két hete váltunk el. nyilván az egy év alatt szeretnénk meglátogatni egymást, meg minden nap beszélünk. persze az nem ugyanaz, de azért nekünk már sokkal több lehetőségünk van, mint mondjuk 100 éve. :)
7/18 anonim válasza:
MI 320 km-re laktunk egymástól, 1 év után összeköltöztünk. Előtte 2-3 hetente láttuk egymást. Ha szereted, érdemes :)
8/18 anonim válasza:
Ha nagyon hiányzik, akkor masztizz, és közben gondolj Rá. F.
9/18 .:Laci:. válasza:
21:04 én azért drukkolok nektek :) sztem havonta, 2 havonta azért fogtok találkozni vagy kicsit ritkábban, de azért túl fogjátok élni :)
10/18 anonim válasza:
laci, azt kétlem, hogy havonta, kéthavonta, inkább mondjuk egy év alatt 2-3-szor, mivel kb 200 ezer csak a repjegy. de köszi, hogy drukkolsz, mi is drukkolunk magunknak. remélhetőleg nem fogyunk ki a türelemből, de ha véletlenül mégis, legalább elmondhatjuk, hogy megpróbáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!