Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet 1 lányt a legroma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 1 lányt a legromantikusabban megnevezni? PL : Cicám, Kincsem, ilyesmikre gondoltam

Figyelt kérdés
!
2011. júl. 1. 19:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerelmem, édesem
2011. júl. 1. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
Drágám, életem
 3/19 anonim ***** válasza:

Alapból mindenkinek más jön be. Az én kedvenceim: Kincsem, Édesem, Szivem

16/L

4/19 A kérdező kommentje:
de olyasmire gondoltam hogy a lány még nem a barátnőm ... csak bejön és kész :) és ilyen laza megközelítések :)
2011. júl. 1. 19:29
 5/19 anonim ***** válasza:
hát engem babámnak hívott...de nem tom én a cicámtól frászt kapok...de az is jó hogy kincsem,drágám,édesem vagy hasonlók,de nem kell becézés elég ha kimutatod hogy szereted!ez mindennél fontosabb!!!
2011. júl. 1. 19:29
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
szerintem a "tökfej" az jó :P
2011. júl. 1. 19:30
 7/19 anonim ***** válasza:
(első vagyok) ha még nem vagytok együtt.. hát csinálhatod azt, hogy pl. van a lány keresztneve, és azt becézed. Pl. hívják Nórinak, és Nórikámnak becézed. ezt a módszert a mostani barátom alkalmazta a legelején, mikor még mi sem voltunk együtt.
2011. júl. 1. 19:36
 8/19 anonim ***** válasza:

Szerintem toljad neki ezt:Szívem kuglófjának egyszem mazsolája.

Szólíthatod úrnőmnek.

Szólíthatod óh szépséges Aphrodité-nak(görögök szépség istene)

Esetleg hívhatod Juliának(rómeóként)

Remélem segíthettem!

Üdv!

2011. júl. 1. 19:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Kicsim :) (részemről ez a legjobb,meg ezt mindennap használhatod,nyilvánosan is nem csak otthon,és nem fognak papucsnak tartani:)
2011. júl. 1. 19:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a kicsim meg a szívi meg az ilyesmi megszólítások azért nem jók ,mert Én személy szerint arra használom hogy egyik lánynak se mondjak másik nevet!(ilyen két nő közti hirtelen váltás után előfordulhat).
2011. júl. 1. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!