Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet 1 lányt a legromantikusabban megnevezni? PL : Cicám, Kincsem, ilyesmikre gondoltam
Figyelt kérdés
!2011. júl. 1. 19:23
3/19 anonim válasza:
Alapból mindenkinek más jön be. Az én kedvenceim: Kincsem, Édesem, Szivem
16/L
4/19 A kérdező kommentje:
de olyasmire gondoltam hogy a lány még nem a barátnőm ... csak bejön és kész :) és ilyen laza megközelítések :)
2011. júl. 1. 19:29
5/19 anonim válasza:
hát engem babámnak hívott...de nem tom én a cicámtól frászt kapok...de az is jó hogy kincsem,drágám,édesem vagy hasonlók,de nem kell becézés elég ha kimutatod hogy szereted!ez mindennél fontosabb!!!
7/19 anonim válasza:
(első vagyok) ha még nem vagytok együtt.. hát csinálhatod azt, hogy pl. van a lány keresztneve, és azt becézed. Pl. hívják Nórinak, és Nórikámnak becézed. ezt a módszert a mostani barátom alkalmazta a legelején, mikor még mi sem voltunk együtt.
8/19 anonim válasza:
Szerintem toljad neki ezt:Szívem kuglófjának egyszem mazsolája.
Szólíthatod úrnőmnek.
Szólíthatod óh szépséges Aphrodité-nak(görögök szépség istene)
Esetleg hívhatod Juliának(rómeóként)
Remélem segíthettem!
Üdv!
9/19 anonim válasza:
Kicsim :) (részemről ez a legjobb,meg ezt mindennap használhatod,nyilvánosan is nem csak otthon,és nem fognak papucsnak tartani:)
10/19 anonim válasza:
Szerintem a kicsim meg a szívi meg az ilyesmi megszólítások azért nem jók ,mert Én személy szerint arra használom hogy egyik lánynak se mondjak másik nevet!(ilyen két nő közti hirtelen váltás után előfordulhat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!