Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás mert dobtam a pasim? Ti mit csináltatok volna a helyembe?
A barátom fiatalabb volt nálam pár hónappal(17 éves). Elején gondoltam ez nem okoz majd gondot, de tévedtem. Megismertem a nagy gyerek csapat haverjait, ahol 14 eves csajszika is volt, piáltak, cigiztek, füveztek. Akkoriban még én is rágyújtottam, inni bulikor szoktam, de nem tudtam elviselni, hogy kiskorúakkal bulizzak. És a füvet meg tiszta szívből utálom, ennek ellenére is szívta. Továbbá, a szülei utáltak, pedig nem is ismertek és ő meg nem akart nekik bemutatni, mivel leszarja mit gondolnak. Szüz volt és mindig csak a szexszel jött, nekem meg úgy tünt csak már megakar tőle szabadulni(pl. 3. randin egy bárban voltunk és a WC-be hivogatott). Szakítottam vele. Mostmeg mindig irkál, és elmond minden ***-nek. Én viszont nem érzem magam hibásnak.
L, 18
Dehogy a te hibád!
Sokat nem is lehet erröl mondani. Csak annyit hogy éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!