Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (hosszú lesz) Egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(hosszú lesz) Egyszerűen nem tudom, hogy kinek higgyjek? Vélemények?

Figyelt kérdés

A barátommal már 4 hónapja együtt vagyunk és ő csak 2évre igazolt mondjuk Debrecenbe viszont az "élete" Pesten van.(ház,barátok stb.)Elég ismert és sajnos ebből is lett a probléma...

Nemrég nélküle mentem el buliba,ő addig otthon aludt,és találkoztam néhány csapattársával akik már ismernek engem,viszont jött velük 1 új srác is.Én is éreztem,hogy ez a srác rám akar hajtani,de én közöltem Vele,hogy van barátom.majd odaszólt ahhoz a sráchoz aki ismer engem hogy tényleg van e valakim és mondta hogy Igen a "Kovács Béla".A srác meglepődött és odarángatott 1 harmadik srácot,hogy Képzeld ez a kovács Béla bnője.erre a harmadik srác rámnéz,és ezt mondja:Melyik bnője,a debreceni? Kicsit kiakadtam majd 10 perc mulva visszajöttek hogy így bocsánat,ugy bocsánat ez nem igaz stb..Másnap reggel magamhoz hívtam a barátomat ,hogy kezd már kicsit elegem lenni abból,hogy buliba állandóan megtalálnak ezekkel a pletykákkal.Erre elkezdi,hogy hogy hívták a gyereket aki ezt állította?lehet hogy ők még ott tartottak,hogy nyáron volt a pesti bnője!De már kezd elege lenni,hogy állandoan magamhoz hívom mintha kihallgatáson lenne,és nem ér rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni.

Nem is csináltam volna ebből ekkora ügyet,csak az a gond hogy nem ez volt az első ilyen pletyka.Néhány hónapja 1ik csapattársának a szülinapját ünnepelték és ittak elég rendesen.Lejöttek a buliba ahol a barátom bemutatott nekem 1 srácot.ez a srác ott volt egész este Velem majd miután a barátom hazament elkezdte mondogatni,hogy a barátom azt mesélte,hogy 2nappal ezelőtt 1 csajjal volt és,hogy a csaj szájába élvezhetett.De mondom 2 nappal ezelőtt Velem volt.erre,hogy akkor vmelyik nap de nyugodtan kérdezzek meg bárkit 4en is hallották.Másnap megkérdeztem barátomat és azt mondta,hazudott a gyerek és megmutattam neki azt az üzenetet amit a srác írt nekem facebookon másnap(teloszámomat kérte és hogy minden rendben van e köztem meg a Béla között?)

A barátom erre azt mondta ,hogy nekem nem kell beszélnem a sráccal majd ő felhívja és elrendezi a gyereket.Hát fel is hívta,majd utána nekem azt mondta,hogy a srácnak csak azért kellett a számom hogy bocsánatot kérjen.

Én azért multkor beszéltem a sráccal,hogy miért hívta fel a barátom és mit mondott?Ő erre azt mondta hogy azért,hogy miért mondta el nekem ezt az egészet??és hogy miért irogat nekem üzenetet?? De nem szeretné ha ezt elmnodanám a barátomnak mert nem akar ujabb hívást kapni tőle.Hát ezen kibuktam és írtam a barátomnak,hogy átvert és és hogy hazudott nekem mivel csak azért hívta fel h miért mnodta el nekem az Igazat!!??Erre visszaírt,hogy "Az 1 szerencsétlen kis f*sz,hazudozik csak.Cigó,a vérében van"

Ugyhogy,most fogalmam sincs kinek higyjek mert az emberről nem jókedvűkből terjesztenek ilyeneket..

2011. júl. 1. 10:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10:40--->"a pasik egy idő után kinőnek abból, hogy fényezzék magzukat mások előtt"

Ez a második legnagyobb marhaság,amit láttam ...

Mi van veletek,lányok? Hisztek a mesékben?:)

Én így vettem észre, a bátyáim is elég idióták voltam fiatal korukban, most meg olyan komolyak nem lehet tőlük megtudni semmit sem, addig meg folyton a csajos dolgaikat teregették szanaszét. Meg a barátom is, ő is leszokott ezekről. Amúgy nem nem hiszek a mesékben. :)

2011. júl. 1. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Hidd el,ugyan azt csinálják,csak már kicsit diszkrétebben.
2011. júl. 1. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha azzal akarja magát fényezni mások előtt,h téged milyen f*szán meg tud csalni... Hát, akkor azon a szinten is van..és baromira nem tisztel téged... Ha még igaz is, akkor meg pláne.

Egy "intelligens" pasi, ha meg is csalja a barátnőjét, tudja,h kussolnia kell róla... És talán nem is büszke rá igazán, ha szereti a barátnőjét...

27/L

2011. júl. 1. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, működhet akár egy távkapcsolat is (pl. én ismerek olyan párt, hogy két külön országban élnek, csak 2-3 havonta találkoznak, mégis már 4 éve együtt vannak mindenféle megcsalás nélkül); az egyetemeken is szinte mindennapos, hogy valaki XY városban tanul, de hétvégére/nyárra hazamegy és ez még nem jelenti azt, hogy a másik városban is kell tartania szeretőt.

Az a NECCES része, hogy a srác sportoló (tisztelet a kivételnek, de én nem nagyon láttam ott sok hűséges típust), ráadásul 33 éves, te pedig hozzá képest relatíve fiatal vagy. Én egy 30-as éveiben járó focistát ismerek, de az gyakorlatilag végigk*rta az életét (sokszor úgy, hogy volt "barátnője" is) és még most sem komolyodott meg. Ja, és ő is csak 16-22 éves csajokat szedett fel. Egy másik ismerősöm pedig szintén (egy azóta igen híressé vált) focistával kavart, de kb. 3-4 hétig tartott a kapcsolat, utána jött egy újabb csaj, azután meg egy másik és így tovább.

De ettől elvonatkoztatva, egy 33 éves férfi nem biztos, hogy 21 éves lánnyal hosszú távra tervez, inkább "friss pipihús" jellege van a dolognak. És mivel nem tervez komolyabban veled, ezért simán elképzelhető, hogy melletted becsúszik 1-2 "kaland".

A csapatársak részéről bunkóság terjeszteni, hogy megcsalt, pláne úgy, hogy utána még a telefonszámodat is elkérik, de szerintem, van valóságalapja annak, amit állítanak. És ahhoz, hogy (szerintük) megkaphassanak, csak "véletlenül elszólják" magukat. Nem valószínű, hogy csak bekamuznak valamit, mert egyrészt a hazugságot könnyű megcáfolni, másrészt pedig azzal jobban magára haragítaná a barátodat, mint egy sima kis elszólással (elvégre azt senki sem viseli könnyen ha hazugságokat terjesztenek róla).

Van egy szintén sportoló ismerősöm is, aki szintén megcsalta az aktuális csaját, és ezt szinte minden kocsmázáskor elmesélte, hogy aktuálisan kivel... A közeli ismerősök nem akarnak rosszban lenni a barátjukkal, ezért nem mondják el a csajnak a dolgot (úgyis csak pár hétig van meg, utána meg sose látjuk; egy ilyenért minek kockáztatni egy barátságot).

Én azt javaslom neked, hogy ha komoly, tartós kapcsolatra vágysz, nemcsak arra, hogy valaki megdöngessen pár hétig/hónapig (vannak olyan lányok, akiknek csak ez kell), akkor hagyd ott a srácot és az egész baráti társaságát is és komolyabb emberekkel (nem feltétlenül azt jelenti, hogy sokkal idősebb, mert mint a mellékelt ábra is mutatja, 30 fölött is vannak komolytalan emberek) kezdj.

Komolyan mondom, hogy mifelénk a 15-17 éves gimnazistáknak voltak/vannak hasonló gondjaik és "baráti társaságuk" (pl. milyen gyerekes már, hogy valaki elmondja, hogy a barátod megcsal, majd azt hiszi, hogy ezután automatikusan összejöttök; de az sem különb, aki mindig csak a pillanatnak él és megd.g mindenkit, aki hagyja magát függetlenül attól, hogy van-e párkapcsolata).

2011. júl. 1. 11:51
 15/18 A kérdező kommentje:
igen igazad van utolsó..tény h kb a 2dik honapban ő is mondta,hogy ennek ő nem látja jövöjét mert zavarja a nagy korkülönbség akármennyire is én lennék neki a tökéletes..pedig ő még mindig azt állítja,hogy nem csalt meg viszont neki az lenne a legkönnyebb út ha felszedne valami csajt azt 2hétig d*gná és így tovább,viszont engem megszeretett és ezért nehéz már neki..tény,hogy 3 hónapig nem feküdtem le Vele de állította,hogy amióta "hivatalosan" együtt vagyunk nem volt senkivel és azt bevallotta,hogy amikor még a randizós szakaszban voltunk akkor lefeküdt vkivel..ugyhogy probálok neki hinni csak így nagyon nehéz..pedig ezelőtt 8hónapig együtt vtunk.
2011. júl. 1. 12:33
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. júl. 1. 12:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha azt mondta valamikor, hogy "ő ennek nem látja jövőjét", akkor ennek nem is lesz jövője, mert a korkülönbség őt mindig zavarni fogja, és erről a problémáról csak ideig-óráig lehet elfeledkezni, de mindig ott lapul a felszín alatt.

Nekem is volt hasonló jellegű gondom (a lány idősebb volt tőlem pár évvel), és mondta, hogy velem nincs semmi baj, de ez egy kicsit zavarja. Így voltak olyan periódusok, amikor minden jól ment, és olyanok, amikor bármit csináltam rossz volt neki, "ellenséges" volt és hasonlók (nem szándékosan) és ezt egy idő után nehezen lehet elviselni...

Szerintem, jobb ha békésen megbeszélitek, hogy ez tényleg nem fog működni és mindkettőtöknek az lenne a legjobb, ha szét válnának az útjaitok. (Különben az lesz, hogy előbb-utóbb valamelyikőtök "megbocsáthatatlanul" fog viselkedni és nem lesz békés a szakítás)

2011. júl. 1. 12:51
 18/18 A kérdező kommentje:

igen értem,sőt nálunk is vannak ilyen periódusok és eddig nem értettem,hogy miért is viselkedik néha így..de akkor már érthető azért..bár egyszer rákérdeztem és azt mondta azért ilyen mert nem látja jövöjét és fél attól hogy belémszeret és ugyis csak kicseszne magával és ezért viselkedik néha úgy ahogy..

köszönöm:)

2011. júl. 1. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!