Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(hosszú lesz) Egyszerűen nem tudom, hogy kinek higgyjek? Vélemények?
A barátommal már 4 hónapja együtt vagyunk és ő csak 2évre igazolt mondjuk Debrecenbe viszont az "élete" Pesten van.(ház,barátok stb.)Elég ismert és sajnos ebből is lett a probléma...
Nemrég nélküle mentem el buliba,ő addig otthon aludt,és találkoztam néhány csapattársával akik már ismernek engem,viszont jött velük 1 új srác is.Én is éreztem,hogy ez a srác rám akar hajtani,de én közöltem Vele,hogy van barátom.majd odaszólt ahhoz a sráchoz aki ismer engem hogy tényleg van e valakim és mondta hogy Igen a "Kovács Béla".A srác meglepődött és odarángatott 1 harmadik srácot,hogy Képzeld ez a kovács Béla bnője.erre a harmadik srác rámnéz,és ezt mondja:Melyik bnője,a debreceni? Kicsit kiakadtam majd 10 perc mulva visszajöttek hogy így bocsánat,ugy bocsánat ez nem igaz stb..Másnap reggel magamhoz hívtam a barátomat ,hogy kezd már kicsit elegem lenni abból,hogy buliba állandóan megtalálnak ezekkel a pletykákkal.Erre elkezdi,hogy hogy hívták a gyereket aki ezt állította?lehet hogy ők még ott tartottak,hogy nyáron volt a pesti bnője!De már kezd elege lenni,hogy állandoan magamhoz hívom mintha kihallgatáson lenne,és nem ér rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni.
Nem is csináltam volna ebből ekkora ügyet,csak az a gond hogy nem ez volt az első ilyen pletyka.Néhány hónapja 1ik csapattársának a szülinapját ünnepelték és ittak elég rendesen.Lejöttek a buliba ahol a barátom bemutatott nekem 1 srácot.ez a srác ott volt egész este Velem majd miután a barátom hazament elkezdte mondogatni,hogy a barátom azt mesélte,hogy 2nappal ezelőtt 1 csajjal volt és,hogy a csaj szájába élvezhetett.De mondom 2 nappal ezelőtt Velem volt.erre,hogy akkor vmelyik nap de nyugodtan kérdezzek meg bárkit 4en is hallották.Másnap megkérdeztem barátomat és azt mondta,hazudott a gyerek és megmutattam neki azt az üzenetet amit a srác írt nekem facebookon másnap(teloszámomat kérte és hogy minden rendben van e köztem meg a Béla között?)
A barátom erre azt mondta ,hogy nekem nem kell beszélnem a sráccal majd ő felhívja és elrendezi a gyereket.Hát fel is hívta,majd utána nekem azt mondta,hogy a srácnak csak azért kellett a számom hogy bocsánatot kérjen.
Én azért multkor beszéltem a sráccal,hogy miért hívta fel a barátom és mit mondott?Ő erre azt mondta hogy azért,hogy miért mondta el nekem ezt az egészet??és hogy miért irogat nekem üzenetet?? De nem szeretné ha ezt elmnodanám a barátomnak mert nem akar ujabb hívást kapni tőle.Hát ezen kibuktam és írtam a barátomnak,hogy átvert és és hogy hazudott nekem mivel csak azért hívta fel h miért mnodta el nekem az Igazat!!??Erre visszaírt,hogy "Az 1 szerencsétlen kis f*sz,hazudozik csak.Cigó,a vérében van"
Ugyhogy,most fogalmam sincs kinek higyjek mert az emberről nem jókedvűkből terjesztenek ilyeneket..
Csak az utólsó mondatot olvastam el.
Lényeg,hogy egy cigónak azt se hidd el,amit kérdez!
Az ilyen ügyekben nagyon nehéz valakinek is igazat adni, mert a pasiknál előfordul, hogy haverok között "nagyzolnak" ezzel-azzal, ami nem igaz ugyan, csak jó fényt vet rájuk. Például ilyenek a nagy csajozós sztorik is...
Viszont én a helyedben nyitva tartanám ezután is a szemem. Tudod van egy mondás: "minden pletykának van valami alapja..."
a baratod reagalasa erdekes..ne irogass vele, majd ő elrendezi..meg mar ki tudja hanyszor hallottad hany embertol..egy buliban reszegen minek talalna ki ilyet barki?? radasul tobben ugyanazt??
szerintem ne menjetek annyit bulizni meg ne engedd olyan helkyekre a pasid ahol csajozhat..vagy szervezz kozos programot.
10:33 "ne engedd olyan helkyekre a pasid ahol csajozhat"
Na ennél nagyobb marhaságot még nem láttam! XDDD
10:40--->"a pasik egy idő után kinőnek abból, hogy fényezzék magzukat mások előtt"
Ez a második legnagyobb marhaság,amit láttam ...
Mi van veletek,lányok? Hisztek a mesékben?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!