Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan pasi, aki nem jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki nem jár prostikhoz, nem iszik, nem dohányoz, nem füvez, nem drogoz!?

Figyelt kérdés
Mellesleg jóképű és intelligens is.
2011. jún. 30. 22:32
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Először tanulj meg ragozni. Ez milyen már , hogy dohányoz,füvez,drogoz? Helyesen írj és akkor lesz.

Segítségként leírom neked, : Nem dohányzik , Nem füvezik , Nem drogozik

2011. júl. 1. 00:42
 22/31 anonim ***** válasza:

Jelen! :D

Mellesleg jóképű vagyok,és inteligens is,és a testem is kidolgozott.

2011. júl. 1. 01:43
 23/31 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de még sincs nőm! Szóval a lányoknak nem is kell egy ilyen beállítottságú hapsi.
2011. júl. 1. 02:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha végigolvastad volna az előző hozzászólásokat, akkor látnád, hogy dehogynem. Általánosítani olyan könnyű, elérni egy lánynál, hogy beléd szeressen, nyilván nehezebb.
2011. júl. 1. 02:56
 25/31 anonim ***** válasza:
a cigi sose érdekelt! hogy jóképű vagyok-e? van akinek igen,van akinek nem! nem járok prostikhoz,nem iszok nem drogozok és nem füvezek! reggel 5-kor kelek,dolgozok délelőtt,délután meg sport és pihenés! de mindez megváltozik 10 év múlva,ha szabadulok Sopronkőhidáról!
2011. júl. 1. 07:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Van olyan lány aki tud helyesen írni?

Inni szoktam a haverokkal, kocsmában, buliban, néha beülünk a nap végén egy sörre. Ilyenkor cigizek is. Illetve még nagy ritkán reggel a kávé mellé, de igazából 2 hetente megy el egy doboz és ebbe azér az is beleszámít h másoknak adok.

Amúgy nemtom ennyi sztem kell, kéne mindnekinek h ne legyen idegbeteg állat. A cigiről meg... hát a reggeli dugóban 2szer annyi mérges gázt lélegzel be, ha lehúzod az ablakot.

2011. júl. 1. 10:50
 27/31 anonim ***** válasza:

Pont ilyen vagyok.

Nem ritka az ilyen, kapásból van 3 ilyen ismerősöm.

2011. júl. 1. 16:29
 28/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:56

Nézd, én nem akarok veszekedni, de nekem idáig csak negatív tapasztalataim voltak. Ahány lányt el szerettem volna hívni randizni, mindannyian visszautasítottak, mondván hogy "Rendes srác vagy, de csak haverként tekintek rád!"

Persze a cimboráim, akik piálnak, cigiznek, és kib@szott bunkók a barátnőikkel, nos, nekik sosincs problémájuk az egyedülléttel, mert mindig találnak csajt.

Szóval sajnos de, kell általánosítani. A nők imádják, ha sz@rnak rájuk, kihasználják őket, és semmibe veszik az érzéseiket.

2011. júl. 1. 17:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Én se akarok veszekedni, de érted, ha ez mindig veled történik, akkor gondolj bele, hogy lehet nem mindenki másban van a hiba, hanem egyszerűen te választasz rosszul... ne azok közt a lányok közt keresgélj, akiknek a haverjaid jönnek be. Te valószínűleg egy olyan lánynak fogsz bejönni, aki nem öltözködik kirívóan, nem nagyszájú, nem történik vele minden héten valami szenzáció, szóval nem olyan könnyen észrevehető, de ez nem azt jelenti, hogy nem szép, nem nőies, nem szenvedélyes egy kapcsolatban stb.
2011. júl. 1. 17:48
 30/31 anonim ***** válasza:
IGEN itt vagyok,és még kávét sem iszom,de a csokit azt szeretem!
2011. júl. 2. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!