Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem jár prostikhoz, nem iszik, nem dohányoz, nem füvez, nem drogoz!?
Először tanulj meg ragozni. Ez milyen már , hogy dohányoz,füvez,drogoz? Helyesen írj és akkor lesz.
Segítségként leírom neked, : Nem dohányzik , Nem füvezik , Nem drogozik
Jelen! :D
Mellesleg jóképű vagyok,és inteligens is,és a testem is kidolgozott.
Van olyan lány aki tud helyesen írni?
Inni szoktam a haverokkal, kocsmában, buliban, néha beülünk a nap végén egy sörre. Ilyenkor cigizek is. Illetve még nagy ritkán reggel a kávé mellé, de igazából 2 hetente megy el egy doboz és ebbe azér az is beleszámít h másoknak adok.
Amúgy nemtom ennyi sztem kell, kéne mindnekinek h ne legyen idegbeteg állat. A cigiről meg... hát a reggeli dugóban 2szer annyi mérges gázt lélegzel be, ha lehúzod az ablakot.
Pont ilyen vagyok.
Nem ritka az ilyen, kapásból van 3 ilyen ismerősöm.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:56
Nézd, én nem akarok veszekedni, de nekem idáig csak negatív tapasztalataim voltak. Ahány lányt el szerettem volna hívni randizni, mindannyian visszautasítottak, mondván hogy "Rendes srác vagy, de csak haverként tekintek rád!"
Persze a cimboráim, akik piálnak, cigiznek, és kib@szott bunkók a barátnőikkel, nos, nekik sosincs problémájuk az egyedülléttel, mert mindig találnak csajt.
Szóval sajnos de, kell általánosítani. A nők imádják, ha sz@rnak rájuk, kihasználják őket, és semmibe veszik az érzéseiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!