Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem jár prostikhoz, nem iszik, nem dohányoz, nem füvez, nem drogoz!?
Figyelt kérdés
Mellesleg jóképű és intelligens is.2011. jún. 30. 22:32
11/31 napietus válasza:
én pl. nem csalom a férjem. nem mintha nem lenne rá lehetőségem, de egyrészt ugye házastársi eskü, másrészt olyan szinten kielégít, hogy családi állapotomra hivatkozva lepattinthatom a legjobb pasikat is, hogy ez nekem elég :D
12/31 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, kivéve a jóképűt (mondjuk ízlések és ficamok), de kompenzálom azzal, hogy tudok igeragzani. Valamit valamiért...
13/31 anonim válasza:
A barátom. Hálás is vagyok az égnek minden nap:) Nem, nekem meg sem fordult ilyen a fejemben, hogy "dobjam"...ki az a bolond, aki ha megfogja az Isten lábát, eldobja magától a jót?:)
19/l
14/31 anonim válasza:
Van persze,hogyne...rajzoljatok magatoknak,nektek nőknek mindig csak tökéletes férfi kell,ha valakinek van egy kis hibája,vagy nem elég jóképű,akkor esélyt se adtok neki. Talán sok férfi többek között emiatt jár prostihoz.
15/31 napietus válasza:
miért is értem volna be kevesebbel, ha megtalálhattam a számomra tökéletest is? csak nem veszem el szegény lányok kenyerét :D
16/31 anonim válasza:
Az én barátom is ilyen, és igen büszke is vagyok rá, és IMÁDOM, nem adnám semmiért!:D 21l
17/31 a_maestro_főnök válasza:
A tökéletes pasi.. Nem iszik, nem dohányzik, nem qrvázik., nem létezik. (ugyanakkor tökéletes nő sincs, csak ezt sokan elfelejtik.)
18/31 anonim válasza:
19/31 anonim válasza:
:S Hál istennek ilyet se láttam még :D
20/31 anonim válasza:
Azért úgy látom, ahogy visszaolvasok, vagyunk páran olyan szerencsések, hogy találtunk ilyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!