Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban fontos hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban fontos hogy a férfi katonaképes legyen?

Figyelt kérdés

Én nem voltam katona, érdemes-e azt hazudnom hogy én voltam katona.

Az a mondás járja nem igazi férfi aki nem volt baka.

2011. jún. 30. 11:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Az őszinteséggel kapcsolatban abszolút igazat kell adjak. A nők 80%-a, ha megkérdezik, mi a legfontosabb egy pasiban, az első 5, de akár 3 helyen az őszinteség áll, pedig, ha valamit gyűlölnek ezek a nők, az pont ez. Én mindig tiszteltem a nőket, őszinte voltam hozzájuk (aláírom, nyers vagyok, de sohasem tiszteletlen), és mindig bunkó lettem. Közben persze hallgatom, hogy minden pasi hazug :D

Egyébként egy párkapcsolat és a sorkatonaság irreleváns fogalmak szerintem, nem is értem, hogy merült fel a kérdés. A 86 és az után születetteknek esélyük sem volt sorkatonának lenni, akkor haljon ki az ország?

2011. jún. 30. 12:25
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazi férfi, aki nem volt baka, de akkor nem sok férfi maradna ma a piacon.
2011. jún. 30. 12:41
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

Én se voltam katona mert eltörölték a sorkatonaságot.

Apám egészségügyi okok miatt nem volt katona.

Ismerek egy fickót aki orvostól szerzett papírt hogy pszichiátriai beteg és azért nem kellett katonának mennie.

Ha betegség miatt nem voltál akkor nem gáz, ha azért nem nem akartál és kibúvót kerestél akkor gáz.

Én elmentem volna katonának, nem tartok az ilyentől

2011. jún. 30. 16:54
 14/26 kovpet ***** válasza:
59%

"Ha betegség miatt nem voltál akkor nem gáz, ha azért nem nem akartál és kibúvót kerestél akkor gáz."

Na, látszik, hogy te sem tudod, hogy milyen volt a sorkatonaság. Elmondom: 6 (előtte több) hónap semmittevés. Nulla kiképzés és a legtöbbször nulla leadott lövés. Érted. Katona, aki soha sem lőtt éles lőfegyverrel. Vicc.

2011. jún. 30. 18:01
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha megnézed a mai tizenéves emos-scene fogyasztói-társadalom hulladékokat, azoknak is van barátnőjük (persze hasonszőrű), na b.meg azok kapnának valami fasza kiképzőtisztet...
2011. júl. 4. 21:30
 16/26 anonim ***** válasza:

Szóval hédereltél sorkötelezettség helyett!!! :)

Szerintem a hazugság nem járható út ,de ezen Én is elgondolkodtam már így 26 évesen! :)

Engem így is elég férfinak tartanak egyes nők!!!Nem kell hozzá baka mult...Mármint azt értettem ezen hogy kitartóbb vagyok mint egyes panel lakók! :)

2011. júl. 4. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:

Így nőként nyilatkozva: nem gáz ha nem voltál katona. Igazából jobb is, nem annyira imponáló a szememben, hogy emberi életeket tudsz kioltani és még büszke is vagy rá.

A hazudozásról: Lehet finoman őszintének lenni, úgy hogy az igazat mondod de ezzel nem sérted meg a másikat. És lehet parasztnak lenni. No meg lehet hazudni, de utána meg nem illik felháborodni, ha hazugnak neveznek.

2011. júl. 4. 21:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Mi van? Honnan jött ez a baromság? Egy lányt az érdekel, hogy legyél kedves, hűséges, szeresd, csak Ő kelljen, legyen önbizalmad, legyél egészséges, és nézz ki valahogy.

20/l

2011. júl. 4. 21:46
 19/26 anonim ***** válasza:
Hogyha látok egy jó nőt: azonnal vigyázállásban szalutál Tökös főhadnagy a lábam között. Tehát egy igazi férfi igenis katonaképes.
2011. júl. 4. 21:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Amúgy mikor bunkóztak le amikor őszinték voltatok? Mit mondtatok? Mert azért az se mindegy, hogy hogyan mondja az ember.
2011. júl. 4. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!