Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tetszem senkinek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem senkinek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, eddig minden évben kitűnő voltam. Sportolni nem nagyon szoktam, viszont a zenét nagyon szeretem, zenesuliban fuvolázok is. Nem vagyok csúnya, de az a nagyon nagy szépség sem vagyok. Nem vagyok az a hülye kis p*csa aki minden héten bebaszva fetreng a kocsmában. Kéthetente szoktam kijárni, de akkor sem iszom sokat, éppencsak h jól érezzem magam. Általában ezek a csajok szoktak tetszeni a ppasiknak, de nekem eddig még csak egy pasim volt. Mi a baj van velem?
2011. jún. 29. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Volt már egy pasid... Nem értem miért siránkozol akkor..
2011. jún. 29. 20:54
 12/20 anonim ***** válasza:

egyertelmuen arra utal,hogy nem nezel ki jol vag nem ?

megha jol is neznel ki akkor lehet ,hogy az oltozeted tesz rondava :p

mutass vmit magadrol pl. milyen cuccba mennel el egy diszkoba stb. csinalj kepet

2011. jún. 29. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:
pedig milyen érdekes lenne, ha erotikusan nyalnál meg egy fuvolát, kacsintva...
2011. jún. 29. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:

1. vagy túl visszafogott vagy, és nem mernek közelíteni feléd a srácok

2. tényleg csúnya vagy, és nem jössz be nekik

3. túl kis körben mozogsz, és beltenyészet van a srácok terén, nem látsz friss partner jelölteket

ezen kívül én azt gondolom hogy még csak 15 vagy, volt már 1 pasid, nem tudom miért sír a szád, másnak 20 évesen is csak 1 pasija volt...szóval időd mint a tenger, lehetőségeid végtelenek, próbálkozz. szépülj, adj magadra, nem kell ahhoz gazdagnak lenni hogy csináltass egy új frizurát, kilakkozd a körmöd, húzz egy magassarkút, vagy fogyj pár kilót, ha szükséges.

18/L

2011. júl. 1. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Amikor 15 voltam én is aggódtam, de rájöttem, hogy felesleges. A mostani barátom (az első) komoly kapcsolatra vágyott és én sem akartam valmi egy két hetes "semmiséget". Már lassan fél éve vagyunk együtt és boldogak vagyunk. :)

Nyugodj meg! Semmi baj sincs veled! Csak fogadd el magad, légy magaddal elégedett és legyen egészséges önbizalmad! :) Majd ha itt az ideje, megtalál a szerelem. :)

17/L

2011. júl. 1. 12:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Hol laksz, kedves kérdező? Persze ha az nem titok. :)
2011. júl. 1. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:

"Kéthetente szoktam kijárni"

Van egy olyan gyanúm, hogy intézetben lakik.

Bár ennek kissé ellentmond hogy "kitűnő voltam".

2011. júl. 1. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok, annyi a különbség h nem fuvolán játszok hanem más hangszeren, 2 négyesem volt, és nem iszok.. És van kb 3 fiú akinek tetszek, pedig én sem vagyok az a húdegyönyörű, de nem is vagyok csúnya. És még nem volt barátom... Ez se jobb.:) De legyél türelmes, és majd jön olyan aki kell neked és te is neki.;)
2011. júl. 1. 13:15
 19/20 A kérdező kommentje:
nem járok intézetbe egy teljesen normális gimibe járok esztergomban:)
2011. júl. 1. 13:38
 20/20 A kérdező kommentje:
kijárni= haverokkal elmenni a városba inni
2011. júl. 1. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!