Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kirakott a lakásból, SOS nem tudom mit csináljak?
Ha az a valaki tönkreteszi az életem, akkor igen.
Nézd, én valóban megcsaltam anno a barátom, mégis le tudtunk ülni, megbeszéltük, aztán szépen összepakoltam. De eszébe sem jutott volna így kirakni. Ez a srác viszont képtelen a kommunikációra, lesz*rja mi van veled. Annyit sem jelentesz számára, hogy érdemesnek tartson arra a rövid kérdésre, hogy "valóban megcsaltál?"
Ennél sokkal nagyobb gondok is lesznek az életben, vele nem tudnátok megoldani, mert nem érdekli semmi, csak amit ő gondol. Aki erre képes, az később is, mint már írtam, bármilyen mondvacsinált indokkal ki fog tenni. És hát inkább most legyen ez, amikor még találhatsz mást, jobbat, mint később.
18:16-os: A megjegyzéseddel kapcsolatban annyi, hogy lehet, hogy most még mérges.
Kérdező: Adj egy kis időt neki. Hagy nyugodjon le, és gondolja át tiszta fejjel a dolgokat. Ha nem változik az álláspontja, és nem jelentkezik, hogy mégis beszéljétek meg, akkor marad az, hogy felejtsd el.
Ha jelentkezik, akkor pedig még midnig meg lehet beszélni a dolgokat, bár nem gondolom, hogy egy ilyen után a kapcsolat (még akkor is, ha nem történt semmi) tovább tud menni rendületlenül.
Oké, hogy mérges, de aki szereti a párját, akkor sem ad hitelt mindenféle rágalomnak, hanem először tisztázza a helyzetet. Itt az történt, hogy a kérdező párja minden további nélkül hitelt adott annak a rágalomnak, hogy a kérdező megcsalta. Tehát valószínűsítette, hogy a kérdező képes megtenni ezt.
Szerintem ha az ember szeret valakit, arról nem tudja ezt elképzelni sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!