Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan küszöbölhetjük ki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küszöbölhetjük ki azt a problémát, hogy eltérő a zenei ízlésünk a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Ő discos, én a hip-hop, dnb, reggae hármasát kedvelem. Ezzel még önmagában nincs gond, nem hallgatjuk egymás zenéjét, de ha szórakozni akarunk, az már problémát okoz. Én ugyanis nem igazán érzem jól magam discoban, egyszerűen nem tetszik a zene, és ez fordítva is így van. Nagyon nem szívesen engedném el egyedül discoba. Nem azért, mert nem bíznék meg benne, hanem, mert féltem. Ti hogy oldjátok meg ezt? Komoly kapcsolatról van szó, szóval az olyan kommenteket, hogy keressek hozzámillőt, kérem mellőzni.
2009. márc. 26. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor ne discoba menjetek. és ne is dnb partyra :D Találjatok valami olyan helyet ami "semleges" :) és érezzétek jól magatokat egymással, ne a zenével foglalkozzatok! a zene csak háttérhangulatot adjon, ne az határozza meg az estét!
2009. márc. 26. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Huhh,hát nálunk is ugyanez a helyzet,amit leirtál.A baj még az,hogy nagyon sok szórakozási lehetőség nincs a közelben,csak 2 diszkó,a többi vagy kocsma,vagy kávézó.Mi ezt eddig még nem tudtuk sajnos megoldani.Abban maradtunk,hogy kipróbáljuk az együtt diszkózást nyáron,egy próbát megér.Régen volt,hogy én barátokkal mentem el,az nem tetszett neki,amit meg is értek.Mi nagyon sokat veszekedtünk ezen,de annyira nem fontos dolog,hogy emiatt elhagyjuk egymást.Nem tudom ti hogy tudjátok majd összeegyeztetni,de szerintem próbáljátok meg azt,hogy te is elmész vele,és ő is veled.Próbáljátok magatokat jól érezni,és ne az legyen,hogy "ajj,utálom ezt a szar zenét".Sok sikert!
2009. márc. 26. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Menjetek metal-koncertre. Az mindkettőtöknek új lesz, és kis szerencsével mindketten jót fogtok headbangelni, és a jövőben így már meg is lesz a közös program. :D
2009. márc. 26. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
egyik hetvegen ide,masikon oda.vagy egy vegyes helyre.
2009. márc. 26. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Metál koncert biztos jó ötlet, felvetem Neki :D

Amúgy voltam már discoba vele 3szor is, meg ő is eljött velem a Copy Concertre, jól is érezte magát. Csak nehéz rávenni a másikat.

Szerintem az lesz majd, hogy bab@szok mint a ló, aztán akkor meg tök mindegy, hogy milyen zene van. Mondjuk ezt viszont nem érettségi előtt kéne :D

Amúgy az a probléma nekünk is van, hogy itt is csak két szórakozóhely van. Veszekedni még viszont nem sikerült hál' égnek.

Köszönöm a válaszokat, igazándiból erre nagyon megoldást nem is nagyon lehet adni. Viszont kíváncsi vagyok rá, hogy mások hogy vannak az ilyen szituációval.

2009. márc. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!