Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, olyan nagy baj, ha megkérdezem páromtól, ha buliban volt, hogy kivel táncolt?
Figyelt kérdés
Távkapcoslat. Tegnap bulizni volt, én meg itthon. Msn-en mesélte, hogy sokat pörgött meg táncolt. Megkérdeztem kivel, és ezen kibukott. Nem szabad ilyet kérdezni az embernek, illetve jelen esetben a lánynak a párjától??2009. márc. 26. 20:40
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem h ki kellett volna akadnia. de lehet h az fajt neki h nem bizol benne. nem?
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagy baj, az viszont, hogy ennyire hiperérzékeny a témára már aggodalomra adhat okot.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is, vagy azért bukott ki, mert ponthogy csinált valamit, de nem festem az ördögöt a falra ez is csak 1 variáció, mint az, hogy nem bízol benne.
4/9 anonim válasza:
Mármint, hogy az volt a baj, hogy te nem bízol benne (utolsó hozzász.)
5/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy mintha vallatás lett volna... pedig csak érdeklődés volt, mert újabban ha megkérdezem mi van vele, azt mondja semmi... eh, igazából nem tudom mi történt, de ez így nem jó. :( Teljes mértékben megbízok benne, rosszul eset, hogy így reagálta le. És akkor még azt is közölte, hogy nem tud jönni holnap, csak holnapután, ja és ezt is kérdezni kellett tőle... mondjuk még kicsit másnapos, szóval mindegy, holnapra talán nem lesz semmi. Köszönöm a válaszokat.
2009. márc. 26. 20:50
6/9 anonim válasza:
Ne idegeskedj. sztem nem történt semmi.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából én bízok benne, így is, mert szeretem őt mindennél jobban. Csak szar napom is volt, és ezért is akadtam ki kicsit. Még egyszer köszi. :)
2009. márc. 26. 20:53
8/9 anonim válasza:
szerintem meg a távkapcsolat eleve halálra van itélve. nem működik ha nincs kocsid meg egy saját benzin kutad
9/9 anonim válasza:
Ha tudnád, hogy hány férfi ilyen... normális házasságban is.
Hajmeresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!