Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire 'könnyűvérű' a 16 éves lányok nagy része?
Most leszek 17 és távol vagyok attól h komolyan vegyek még bármit, de h ennyire nem látok normális csajokat az zavar!
Már nem az első lánnyal találkoztam mostanában, hogy am járni nem akar, de mondják h "arra" biztos jó.. hát nekem csak egy alkalomra nem kellene általában. Lehet én nem vagyok laza xD. Szval ez általános ilyen korszakban??
és hol vannak az ilyen pasik ??
annyira szeretnék egy olyan pasival TALÁLKOZNI aki nem akarja egyből megdugni a partylotyókat
Személy szerint olyan vagyok ha egy pasi elmegy mellettem és és vég húzza az ujját a fenekemen, a keze után nyúlok és visszahajtom az ujját :D
ja és elfelejtettem leírni, hogy miért ilyenek
az a pasi akiért ölni tudtam volna olyan szerelmes voltam belé, férre hívott és megkérdezte, hogy lesz*pom-e én meg csípőből mondtam, hogy nem és ott hagyott, ezek után én is mondhatnám, hogy inkább leszek egy ribanc, mert ha akkor lesz*pom akkor megkaphattam volna, de még nem született meg az a férfi aki miatt én egy hülye ribancá váljak
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:09
hány éves vagy?:)
itt egy normális pasi!
én sem szeretném megdugni a csajt első 3-4 randin.nincs értelme szerintem.nem is lehet ki ismerni a másikat.
lehet bolond vagyok,hogy 18 évesen inkább a munka és a sport érdekel,mint az egy alkalmas kalandok.
kedves kérdezővel együtt én is párkapcsolatra alkalmas lányt keresünk,és nem csak szexre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!