Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Nem kéne hagyjam igaz?

Figyelt kérdés

Barátnőm most ismert meg egy fickót és ott alvós házibuliba nála alszik. Kiírt egy ilyet:

‎-csá csaj. de ismerös vagy...

-csö. ne kertelj. felesleges körök. ülj hát le.:)

-akk kristóf wagyok nállam alszol ma?

írja hogy ottalvós házibuliban lesz ma. mondom kinél? elkezdi kristófnál. mondom akit most ismertél meg? elkezdi túlzás hogy ismerem.. mondom neki hogy és ott alszol nála?:| elkezdi házibuli nem alszunk úgysem.. most ezzel mit tegyek ?? Szeretem.. 1 hónapos kapcsolat.

2011. jún. 28. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Dobd ki a p.i.cs..á.b.a..
2011. jún. 28. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Örülj, h most kiderült milyen éretlen.

23L

2011. jún. 28. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy van. Az ilyen csajnak olaj...
2011. jún. 28. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd át egyik barátnőjét ottalvós bulira, legalább annyira örülne mint te.
2011. jún. 28. 17:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Ne parázz már.:\\ sokan leszünk. meg van egy te... és csá 

Jólvan csak nekem ez igy sok vágod? alig ismered azt máris ottalvós házibuli? én bízok benned meg tisztába vagyok vele hogy nem csinálsz semmit de azt se tudod ki az a gyerek..

elég bnöm ismeri. :d meg nem is ugy néz ki mint aki. oO kettőből leverem. cica nyugi

hallod megtudom lesz valami kasztráltatom... okosan és most k*rva sokat nyeltem csak azért mert tudom hogy okos vagy. szeretlek

Cica 88 ugy se lesz smi. bepancsolom a torkom azt haza jövök. :) szeretlek. nem okoznék fájdalmat ijenek nyugi88

ez a beszélgetés volt most egy 2 perce.

2011. jún. 28. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy hagyná-e magát vagy sem, hanem az, hogy normális csaj így nem megy el bulizni.
2011. jún. 28. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont!

Ha lenne egy kis esze, nem aludna ott vadidegen csávóknál csak azért, mert "elég bnője ismeri".

2011. jún. 28. 18:10
 8/9 A kérdező kommentje:
dobtam volna már régen, de szeretem és ez a legrosszabb hogy megcsal és akkor más csávóval élvezkedik áááá belegondolok kiráz a hideg ..:S
2011. jún. 28. 18:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Írt egy levelet :

Amúgy szerinted már itthon vagyok? Kérdezték film? mondtam hogy fáj a fejem szenvedek.. barátnőm hazahozott szakadó esőbe mekiztünk lezuhanyoztamés most fekszek.(L)

2011. jún. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!