Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem fog elhagyni?
Figyelt kérdés
Sosem voltam modell alkatú, mindig inkább a husos kategóriába tartoztam. Az utóbbi egy évben viszont -magánéleti okok miatt - felugrott rám 10 kiló, most sajnos 90 kg vagyok a 175 cm-hez képest.
A jelenlegi barátomat már így ismertem meg, így szeretett belém. Tegnap előkerültek a 2007-es képeim és borzasztó volt látni a változást. Elkezdtem azon stresszelni, hogy ha nem fogyok le azonnal biztos el fog hagyni.. persze mondja hogy ő így szeret, de lehet csak kedveskedni akar. Gőzerővel tornázom és diétázom, de ugye ehhez idő kell..
Ugye nem a súlyom miatt fog kiszeretni belőlem?
Fiúk, mennyire fontos nekted a csaj súlya?
2009. márc. 26. 15:16
1/5 anonim válasza:
A pasik mindenre képesek...Engem pont az alakom miatt hagyott el a párom...Hozzáteszem, pedig az én súlyom pont annyi volt, mint mikor megismerkedtünk...Csakhogy ő közben "rájött", hogy a gebéket szereti, nem a nőies testalkatú nőket. Azt is hozzáteszem, hiába kezdtem tornázni stb...Ki sem várta a végeredményt...Ennyit arról, hogy nem a külső a legfontosabb a pasiknak...Azért remélem, te szerencsésebb leszel és nem hagynak el emiatt...
2/5 anonim válasza:
Hát ha igazán szeret akkor nem a külsödér szeret hanem a belsődért!!De sok szerencsét kivánok neked!
3/5 anonim válasza:
Ha így ismert meg, nincs miért félned.Nem egy 2 éves képet fog alapul tekinteni,hisz mikor belédszeretett,nem látta.ezen ne stresszelj,ha diétázol,fogyózol,magadért,a saját egészségedért! Az én páromnak is volt sajnos ilyen korszaka,ha nem hízok egy 10 kilót, ő elhagy, de én a kapcsoalt közben fogytam le nagyon.Azóta elfogadott így is,most már nem érdekli.Én magam miatt kezdtem el ezt-azt szedni,sokat enni,mert már idegesített, hogy lóg minden rajtam.Nem azért,mert egy férfinak nem felelek meg!
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos hogy hány kilós a barátnőm, szerintem eléggé nagy nyomást gyakorolnék rá ha 60kg fölé menne, és ezt sajnálom de hát egyszer ez az a külsőség amin LEHET változtatni. Ki mihez van hozzászokva, szerintem nem fog elhagyni ha így ismert meg, ha meg látja hogy teszel valamit ellene biztos nem fog lelépni a fogyókúrád alatt, de mindenképp kezdjél neki, magadnak teszel vele szivességet!
5/5 anonim válasza:
Azt írod,így ismert meg,így szeretett beléd.Ha ezek után,pusztán ezért elhagyna,megkérdőjelezném,hogy valóban szeretett e.De mivel mondja is,hogy ilyennek szeret,ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!