Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tartós (akár életre szóló) kapcsolat/házasság egyik alapfeltétele, hogy elötte az ember kiélje magát? Vagy ezt csak azok találták ki, akik nem képesek elkötelezni magukat?
Ez nem általános feltétel, hanem egyrészt hajlam kérdése, másrészt, hogy mennyire sikeres az első kapcsolat.
Ismerek olyanokat, akik elsők voltak egymásnak, és azóta is szerelmesek, boldogok, összeházasodtak, és nem akarnak mással lenni; és olyanokat is, akik több 100 szexuális partner után is boldogtalanok, inkább kiégettek, mint kiéltek.
Ha jó valaki, akkor anélkül is tudod, hogy ő a legjobb, hogy mindenki mást kipróbálj. Persze sokan bedőlnek a "ki kell álni magunkat" -szövegnek, de szerintem az ember akár az első és egyetlen szerelmével is ki tudja élni magát. Csak kreatívnak kell lenni! Nem csak a mennyiség teremt változatosságot, a partnerváltogatás. Persze az a legkönnyebb - meglevő kapcsolatot életben, szenvedélyben tartani, az már nehezebb, de érdemesebb!
Előttem szólóé a pont ;))))
Kiélni magad azt jelenti, hogy megkefél a fél város, kipróbálsz minden rosszat (drogot, szánalmas részegséget, stb), aztán amikor nem találsz olyan baromságot, amit még nem próbáltál ki az életedben, akkor azt mondod, hogy "na, akkor kiéltem magam, jöhet a család"? Ezt csak a 21. század hülye emberei találták ki, hogy legyen mi mögé bújniuk, amiért nem képesek tartósan komoly kapcsolat kialakítására, és félrelépnek. Olyankor jön a duma, hogy még kíváncsi, hogy még élnie kellene... Vagyis a válaszom: egyértelműen nem feltétele, mert "kiélés" mint olyan nem létezik, csak egy kitalált indok. De ha létezne, akkor se az lenne a feltétele, hanem szerintem az őszinteség, tisztelet, szeretet.
Meg szerintem 1 emberrel is kiélheti magát valaki. Most pl vegyük azt van egy csaj akinek a pasija az első, és van ugye a pasi, aki mondjuk már sokkal tapasztaltabb. a csajszi ha kíváncsi valami újra, ki akar próbálni valamit akár a sexben, akár más téren, szól a kicsi párocskájának, aki ha szereti, tuti nem fog nemet mondani, még örülni is fog hogy újat tud mutatni a barátnőjének. Most ez csak egyféle példa volt, lehet fordítva is, lehet más szitu is, lényeg ha valami újra vágysz, azt átélheted a pároddal is!!! Nem kell ahoz más. Aki nem is tudja úgy hogy mi a jó neked mint a párod, nem ismer annyira, nem figyel rád annyira, stb. Megéri feladni egy szép kapcsolatot ezért???
Nem tom más hogy van vele, de szerintem egyértelműen NEM!
IGEN IGEN IGEN és IGEN!!!!!
( saját tapasztalat... )
persze vannak kivételek, akik erősítik a szabályt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!