Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttok kivetnivalót abban, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttok kivetnivalót abban, ha 2 meleg fiú kézenfogva sétál?

Figyelt kérdés

Hogy egyértelmű legyen, nem nyilvános smárolásra vagy egyéb közszeméremsértésre gondolok (ezeket én is elítélem), hanem csak hogy egymás kezét fogva mennek. Aki igennel felel, legyenszíves indokolja is a válaszát!

Minden normális, kulturált hangnemben írt választ felpontozok, függetlenül attól, hogy egyetértek-e a válaszadó véleményével.

2011. jún. 27. 20:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
57%
Nem látok kivetnivalót benne. Épp nem olyan rég láttam két teljesen normális kinézetű (kifejezetten helyes :P) srácot kézen fogva sétálni egy vidéki nagyvárosban (itt azért nem túl megszokott dolog) és próbáltam minél bátorítóbban mosolyogni rájuk :)20L
2011. jún. 27. 23:53
 32/41 anonim ***** válasza:
61%

hát ez vicces utolsó! de az még viccesebb volt amikor egy bevásárlóközpontban, valami magas kigyúrt csávó rózsaszín izompólóban feszített és totál "meleg"es nyálhangon beszélt a mobiljába, én meg azon kissé felröhögtem :)

de egyébként, én tolerálom őket, és nem utálom jobban őket mint bármilyen más embert. szerintem így fair.

2011. jún. 28. 00:40
 33/41 Glam Maarco ***** válasza:
53%

Szerintem sincs semmi kivetnivaló...

De engem zavar, ha megfogom a pasim kezét, akkor mindenki minket bámul és összesúgdolóznak körülöttünk...

2011. jún. 28. 00:55
 34/41 anonim ***** válasza:
59%
engem nem zavarna,ők is ugyan olyan emberek,mint bárki más
2011. jún. 28. 02:36
 35/41 anonim ***** válasza:
24%

Amennyiben a Dunába sétálnak éppen, akkor semmi kifogásom sincs ellene.

Amilyen beteg és elfajzott a mai világ, hamarosan olyan kérdés is lesz, hogy láttok-e kivetnivalót abban, ha egy fiú és egy lány kézen fogva sétál az utcán.

2011. jún. 28. 12:41
 36/41 anonim ***** válasza:
79%
Én optimista vagyok, szerintem 10-20 év múlva ez teljesen elfogadott dolog lesz itt is.
2011. jún. 28. 13:48
 37/41 anonim ***** válasza:
68%

Oké, akkor új felvetés: az is perverz és elítélendő, ha az apa a fia kezét fogva sétál az utcán?

Amúgy annak, aki azt írta, hogy a gyerekének azt mondta, hogy nem normális ez a dolog, az hogy mondta? Mert ahogy azt is tudjuk, hogy nem átlagos az, ha valakinek nincs meg az egyik lába (mert mondjuk így született), de attól még elfogadható. Ahogy a saját nemükhöz vonzódó emberek is így születtek, valóban, nem átlagos, de elfogadható. (ki az a hülye, aki csak a poén/divat kedvéért bevállalja azt, hogy ennyi megaláztatást, problémát szenvedjen el az életben?) Ezt kellene elmondani a gyereknek, és akkor helyesen látná a dolgokat.

2011. jún. 28. 15:08
 38/41 anonim ***** válasza:

apa-fia is addig elfogadható,amig a gyerek nem tud magára vigyázni,tehát fogni kell a kezét,hogy ne másszon ki a kocsi elé

azért egy 16 éves szellemileg egészséges fiúnak nem fogja az apja a kezét séta közben

2011. jún. 28. 15:33
 39/41 anonim ***** válasza:
Azért kézfogás és kézfogás közt is van különbség. Alapesetben viszont semmi problémám nincs vele.
2014. jún. 25. 20:26
 40/41 anonim ***** válasza:
57%
Én arra jöttem rá, hogy az emberek nagy részét nem a kézenfogva sétáló meleg pár háborítja fel, hanem, hogy ők is tudnak boldogok lenni. És az emberek nagy része a boldogságot irigyli, mert sajnos a mai világban Magyarországon a legtöbb ember meg van keseredve, de erről nem tehetnek. Sajnos ilyen az élet.
2014. jún. 26. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!