Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttok kivetnivalót abban, ha 2 meleg fiú kézenfogva sétál?
Hogy egyértelmű legyen, nem nyilvános smárolásra vagy egyéb közszeméremsértésre gondolok (ezeket én is elítélem), hanem csak hogy egymás kezét fogva mennek. Aki igennel felel, legyenszíves indokolja is a válaszát!
Minden normális, kulturált hangnemben írt választ felpontozok, függetlenül attól, hogy egyetértek-e a válaszadó véleményével.
A fiam 9 éves, kezdi érdekelni ez a téma is. Vagyis csak, mert hallotta a suliban. Elmagyaráztam neki, hogy vannak ilyen emberek, de azt is elmondtam, hogy nem normális dolog! és valóban nem néznek tv-t, csak egy-egy mesét naponta maximum! Netezni is csak szigorú felügyelet mellett. Tehát továbbra is azt mondom, hogy nem utcára való, hogy két nő avagy férfi egymás kezét fogva sétáljanak az utcán és egyebek...
Az, hogy egy normális kapcsolatban élő (nő és férfi) pár kézen fogva sétál az utcán semmi bajom, TERMÉSZETES. Az, hogy az utcán nyalják falják egymást, az sem odavaló, de nem ez volt a kérdés.
"azt is elmondtam, hogy nem normális dolog"
Na igen, így készülnek a homofóbok.
De ha már az is zavarja az embereket, hogy heterók csókolóznak az utcán, azaz zavarja az embereket a boldogság... Nemsemmi. Még ha dugnának minden utcasarkon, megérteném, de ezt... Nem tudom, én örülök, ha boldog párokat látok. Kivéve, mikor épp rohadtul irigykedek.
20:21 vagyok
kézfogás,amikor találkozik 2 férfi,és köszönésképp kezet fog,itt 4 ujj zárt,erőteljesebb fogás
kézenfogva járás...meleg férfiak huzamosabb időn keresztül összekulcsolt kézzel mászkálnak
nekem akkoris hányingerem van tőlük...ok,legyenek melegek,dugják egymást ahogy tetszik,de ne előttem mutogasság...
Attyaúristen, most mindenki megtudta, hogy felpontozzák a jó válaszért és egyíből írtak jókat xDD
-.-"
Én teljesen jót írtam, mégis le vagyok pontozva :P :)
21:01, 21:10
21:01, 21:10, 22:00!
Én pedig felpontoztalak, úgy látszik valaki abban éli ki a vágyait, hogy lepontoz mindenkit.
21:49
Nem azt írtam, hogy azokat pontozom fel, akik "jókat" írnak, hanem akik normálisan, kulturáltan fogalmazzák meg a véleményüket. Ezzel elértem a célomat, mivel szerencsére egy "b...zós" válasz sem jött.
21:40
"nekem akkoris hányingerem van tőlük...ok,legyenek melegek,dugják egymást ahogy tetszik,de ne előttem mutogasság..."
Nem azt mutogatjuk, hogy "dugjuk egymást", sőt én személy szerint nem szeretnék mutogatni semmit, egyszerűen jól esik megfogni annak a kezét, akit szeretek. Ha ez benned hányingert kelt, én azt is megértem, tiszteletben tartom a véleményed.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, ha még van vélemény, lehet írni nyugodtan!
Úgy tűnik, azért a válaszadók jó része toleráns e tekintetben, ez számomra mindenképpen pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!