Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttok kivetnivalót abban, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttok kivetnivalót abban, ha 2 meleg fiú kézenfogva sétál?

Figyelt kérdés

Hogy egyértelmű legyen, nem nyilvános smárolásra vagy egyéb közszeméremsértésre gondolok (ezeket én is elítélem), hanem csak hogy egymás kezét fogva mennek. Aki igennel felel, legyenszíves indokolja is a válaszát!

Minden normális, kulturált hangnemben írt választ felpontozok, függetlenül attól, hogy egyetértek-e a válaszadó véleményével.

2011. jún. 27. 20:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem miért normális az, ha két férfi vagy két nő egymás kezét fogva sétálnak az utcán? Hála az égnek én nem láttam még erre példát, de remélem nem is fogok, és mint írtam már, hogy a gyerekeim se! Nem normális dolog ez akkor sem, ha jobban belegondol az ember!
2011. jún. 27. 20:28
 12/41 anonim ***** válasza:

ma 20:25

Azért kézfogás és kézen fogva sétálás között óriási különbség van szerintem. Vagy rosszul értelmezem??

2011. jún. 27. 20:29
 13/41 anonim ***** válasza:
75%
Ez egyaltalan nem zavarna, a smarolas mar igen, de azt heteroknal se szeretem, nem utcara valo.
2011. jún. 27. 20:31
 14/41 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjuk már azt a hülyeséget, hogy az utcára viszik a szexualitást...Ha valaki fogja a szerelme kezét, az már olyan elítélendő? Nem a melegek szoktak a villamoson és a parkban már-már szexelni. És ha a gyerek véletlenül meglátna két egymás kezét fogó férfit, nem hiszem, hogy igazán megrázná. Apukának ilyenkor azt kell mondania, hogy vannak olyan férfiak, akik más férfiakat szeretnek és kész.
2011. jún. 27. 20:32
 15/41 Solarian ***** válasza:
39%
Igen, mert szerintem ez nem túl természetes, és ha már melegek legalább ne mutogassák nyilvánosan, ezért nem értek egyet ezzel a meleg méltóság menetével sem.
2011. jún. 27. 20:32
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
őszintén szólva nem szívesen látnék kézen fogva sétáló fiúkat az utcán, de ez még épp hogy nagy nehezen "elmegy" kategória. elvégre is nem tisztem hogy ítélkezzek és közöm sincs hozzá. ha kézen fogva elvannak és semmi más egyéb tevékenység nem történik akkor nem zavar.
2011. jún. 27. 20:33
 17/41 anonim ***** válasza:
23%
Igen, zavarna. A négy fal között azt csinálnak, amit akarnak, de tartsák tiszteletben a többséget!
2011. jún. 27. 20:37
 18/41 A kérdező kommentje:

Elég változatos vélemények jöttek, csak így tovább, mindenkinek ment a zöld kezecske!

Aki azt írta, hogy nem szeretné, hogy a gyerekei "ilyet" lássanak, remélem nem engedi a gyerekeit TV és internet közelébe sem, mert ott is láthatnak "ilyet", ezenfelül én még a helyében azon is elgondolkodnék, hogy iskolába engedjem-e a gyerekeket, hiszen az osztálytársaktól ott is hallhatnak olyat, amit a tiszelt válaszadó tabuként kezel gyerekei előtt.

2011. jún. 27. 20:41
 19/41 anonim ***** válasza:
Én valóban nem engedném a gyerekeimet tv közelébe legalább 10-12 éves korig, mert amit ott látnak, az szinte kivétel nélkül rombolja az agyukat és a személyiségüket. Nézhetnének viszont normális meséket dvd-ről. Netezni is max felügyelettel, már csak azért is, nehogy beszedjenek vmi vírust.
2011. jún. 27. 20:44
 20/41 anonim ***** válasza:
70%
Nem. ugyan olyan joguk van rá mint nekünk és én tolerálom.
2011. jún. 27. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!