Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki nem menő pasi az el is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem menő pasi az el is áshatja magát? (tini lányok figyelem! )

Figyelt kérdés

Nem vagyok dagadt, se ronda, se kopasz, igaz nem vagyok egy kigyúrt állat, de nincs rajtam egy deka háj sem, de még is mindig amikor úgy érzem összejönne egy lánnyal, mindig otthagy egy menőbb srácért. (menőbb nem úgy értem mos, hogy vonzóbb, mert azt még megérteném, de amikor egy nálam négy évvel idősebb, zsíros hajú, égimeszelő, vézna, sárgafogú, gyerek miatt hagynak ott megáll az eszem!)

16F

16F

2011. jún. 27. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem a barátom pont egy üresfejű plázapitssa riban*ért dobott :D Azt hiszem átérzem a helyzeted, de úgy vagyok vele hogy .. ha neki ez kell..tessék !!

Nekem a nagyanyám tömi ilyesmivel a fejemet..vigaszszöveg xD Hát csak azt tudom mondani, fel a fejjel...:)

16/L

2011. jún. 28. 18:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tartam magam nagyra, de nem vagyok annyira bányarém, hogy szégyellni, vagy utálni kelljen engem.

Szerintem én is megérdemlem a boldogságot, legalább egyszer.

2011. jún. 28. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaj már..valaki 20 próbálkozás, csalódás után sem adja fel..most ez a három rossz döntés nem a világ vége, és ne legyél ennyire elszontyolodva..:)és még csak 16 vagy..tehát nyugi ;)
2011. jún. 28. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Haveer előtted az élet. Még tíz évvel később se kéne elkeseredned mert még akkor is fiatal leszel.
2012. febr. 4. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!